Gelu Muthi : ALDE Bistriţa va fi a doua forţă politică a municipiului

Consilierul municipal Gelu Muthi, liderul ALDE Bistriţa, susţine că în pondere de 90%, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor Europeni va deveni a doua forţă politică la nivelul municipiului. Acest fapt ar urma să fie confirmat de alegerile locale de anul viitor.

         „Organizaţia  municipală ALDE, în momentul de faţă, începe să funcţioneze din ce în ce mai bine. Constat cu surprindere şi cu plăcere că am găsit în colegii de la PC un nucleu suficient de bine motivat, pus la punct din punct de vedere  politic şi al organizării. Cei care am venit de la PLR, împreună cu dânşii, vom face o echipă extraordinară care îşi va da examenul la alegerile locale. Constat că am făcut paşi mari în organizare, ceea ce mi se pare un lucru extraordinar pentru că alegerile sunt aproape. Vom fi, în proporţie de 90%, a doua forţă politică a municipiului, cu siguranţă”, a spus Muthi, în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acestuia, echipa ALDE Bistriţa va încerca să rezolve parte din problemele cetăţenilor, în Consiliul Local Bistriţa, prin proiecte de hotărâre. „În cadrul organizaţiei, am lansat discuţii în sensul acesta, să vedem ce putem face acum, până la finalul anului, dar bugetul este cam închis, dar cu ceea ce vom afla şi avem deja pe hârtie vom concretiza în proiectul de buget de anul viitor. Nu-i târziu, nici devreme, dar este momentul potrivit să punem pe hârtie şi în practică proiecte pentru cetăţenii municipiului Bistriţa”, a  adăugat consilierul local Gelu Muthi.  

         

Comentarii

30/10/15 14:16
ecologistul

Asta daca Ecologistii or dormi si or mere la pesti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5