Viceprimarul Bistriței, Gelu Muthi a fost confirmat președinte al ALDE Bistrița. Liberal-democrații bistrițeni își doresc fotoliul de primar în 2020

Peste 300 de liberal-democrați bistrițeni au luat astăzi parte la conferința municipal de alegeri în care a fost votat noul președinte al ALDE Bistrița dar și noul Birou Politic Municipal. Este vorba de Gelu Muthi, ales de majoritatea celor prezenți în Centrul Cultural DACIA.

La conferință au participat și liderii ALDE BN: Ioan Țintean, președinte, senatorul Ioan Simionca, Mirela Cârcu, șefa femeilor sau Sorin Roșu Mareș, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Gelu Muthi:  ” Am considerat dintotdeauna că un lider nu trebuie să stea în afara problemelor fie ele politice sau administrative, fapt pentru care m-am înhămat în conducerea interimară a partidului, iar acum, când locuitorii municipiului Bistriţa ne-au legitimat în urma celor două rânduri de alegeri, cu atât mai mult sunt decis să devin președinte ales, statut care–mi va conferi și o avengură politică și administrativă în viitorul imediat. ALDE este un partid în creştere, rezultatele ne spun asta”, a spus noul președinte al ALDE Bistrița.

El a confirmat faptul că Obiectivul Organizaţiei Municipale şi al Organizaţiei Judeţene a ALDE este de ajunge la un procent cu două cifre la alegerile locale din 2020. Alegerea sa în funcția de președinte al organizației municipal îl transformă în candidat al ALDE la funcția de primar al Bistriței la localele de peste 3 ani.

În demersul său politic, Gelu Muthi a spus că se bazează pe  ” experienţa domnului Vasile Moldovan nu trebuie neglijată, nici a domnului Vasile Bugnar, a lui Marius Armean, a doctorului Sorin Oros, a domnului Nicolae Popescu, a domnului Constantin Braşoveanu, a senatorului Ioan Simionca, a secretarului de stat Sorin Roșu Mareș. Am o colaborare excelentă şi cu doamnele din partid, cu Ani Bob, Daniela Hudrea, Loredana Zbîncă, Mariana Ţermure, Camelia Moldovan, doamna Iuliana Chilom şi mulți alții”.

”În proiectul ALDE, cel putin pana acum, se concretizează o echipă frumoasă, o echipă deschisă spre evoluţie, dornică să asculte nevoile locuitorii municipiului Bistriţa, dornică de a asigura confortul bistriţenilor, dornică de a concretiza prin rezultate”, a conchis președintele Muthi.

Precizăm faptul că Ioan Țintean a vorbit în discursul său despre obligația care îi revine ALDE Bistrița de-a impune în 2020 un primar al Bistriței: ” ALDE va trebui să vină cu cea mai bună soluție , cu cel mai bun om în 2020 pentru a câștiga primăria Bistrița. Este obligatoriu să fim cei mai buni”, a precizat președintele ALDE BN, Ioan Țintean. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5