Preşedintele ALDE Bistrița-Năsăud, Ioan Țintean, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, la 66 de ani. Vezi ce a primit cadou !

În zi de naştere, urăm ec. IOAN ŢINTEAN, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, multă sănătate, împliniri şi bucurii alături de cei dragi!

La mulţi ani!

Redacţia „Răsunetul”

...................
Preşedintele ALDE BN a fost sărbătorit azi la sediu de colegi, amintind aici pe senatorul Ioan Simionca, secretarul de stat Sorin Roșu Mareș, primarii Sever Mureşan şi Dumitru Bălajan, viceprimarul Bistriţei, Gelu Muthi, Otilia Râpan-director AJOFM. Ani Bob-director AJPIS, Dorin Popescu-CJ, Daniela Hudrea -inspector scolar, Nicolae Popescu, Pompei Cocioan - presedinte tineret, Tompa Ionel - purtator de cuvant ş.a.
Ioan Ţintean are în familie tradiţie liberală, bunicul său, Niculiţă Ţintean, fiind condamnat politic din cauza convingerilor sale liberale în timpul regimului comunist. De-a lungul carierei, vicepreședinte al Consiliului Județean, Ioan Țintean a fost consilier municipal, consilier județean, deputat și de partid.
Ioan Țintean spuen că este "un tânăr plecat dintr-un sat al județului Mureș acum 40 de ani, care a urcat pas cu pas toate nivelurile de performanţă, de la inspector de bancă, director de comerţ, om de afaceri, director general de finanţe, iar în politică de la simplu membru de partid, până la funcţia de preşedinte. Toate aceste etape mi-au permis să fiu permanent în contact cu viaţa şi nevoile oamenilor din întregul judeţ, de care nu m-am despărţit niciodată".

La cei 66 de ani împliniți astăzi, colegii din ALDE BN i-au dăruit un stilou personalizat cu care să semneze multe proiecte frumoase. Nu au lipsit urările sincere de sănătate şi putere de muncă. Colindul străbun adus de elevii Liceului de Muzică, coordonaţi de prof. Cristina Bîlan, a încununat ziua de sărbătoare de la ALDE BN, cu mesajul "Să ne trăiţi, domnule preşedinte! La Mulţi Ani fericiţi, alături de frumoasa dvs. familie!”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5