Gelu Vlaşin a sărbătorit 5 ani de căsătorie: Mi-am îndeplinit visul cel mai sublim cu putință, am o familie fericită, frumoasă și deosebită pe care o iubesc nespus de mult !

Telcianul Gelu Vlaşin, stabilit la Madrid, a obținut de-a lungul vremii câteva prestigioase premii naționale și internaționale (Premiul Tertulia Cerro Almodovar - Madrid 2004, Premiul Puertas Abiertas - Madrid , 2002, Premiul acordat de Uniunea Scriitorilor din România - Colocviile Coșbuc - 2000, Premiul pentru debut al Asociația Scriitorilor din București - 1999, Premiul Festivalului Internațional Sighet - 2000, Marele Premiu Ion Vinea - 1999, Premiul Cristian Popescu - 1999, Premiul Saloanelor Liviu Rebreanu - 1999).
În anul 2012, prin decretul nr.28 din 16/01/2012, Administrația Prezidențială a României, la propunerea Ministrului Culturii, conferă Ordinul Meritul Cultural în Grad de Cavaler categoria A Literatura scriitorului Gelu Vlașin în semn de apreciere pentru talentul si dăruirea de care a dat dovadă în întreaga sa carieră literară, pentru promovarea culturii românesti în lume si implicarea sa constantă în strângerea legăturilor dintre românii aflati peste hotare.
Însă, în ultimii ani, bucuriile cele mai mari au venit din partea familiei. Este căsătorit cu Cristina Maria Vlașin (artistă de jazz), are doi copii, Darius Andrei Vlașin (născut în 2009) și barza, i-a mai adus anul acesta un frate pe micuţul David Mihai Vlașin .
Săptămâna aceasta familia a marcat 5 ani de căsnicie: Iată ce spune scriitorul pe facebook: " Am sărbătorit aniversarea a 5 ani de căsătorie cu delicatese marine pe măsura evenimentului: "mejillones al vapor","navajas y zamburiñas a la plancha", "calamares" și bineînțeles nelipsitul vin alb gallego albariño de Rías Baixas. Dacă ar fi să fac un bilanț al celor 5 ani nu mi-ar ajuge cuvintele. Rezumând însă pot spune că în acest interval de timp mi-am îndeplinit visul cel mai sublim cu putință: am o familie fericită, frumoasă și deosebită pe care o iubesc nespus de mult ! ". Noi le urmăm sănătate şi multe bucurii alături de cei mici!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5