“Generalul” Camelia Tabără a solicitat Ministerului Educaţiei să revină la catedră. Vezi ce spune Vasile Negruşeri, cel mai vehiculat nume să preia cârma ISJ

Inspectorul şcolar general Camelia Tabără a înaintat o cerere la Ministerul Educaţiei prin care solicită întoarcerea la catedră începând cu anul viitor. "Deocamdată am rămas în funcţia de inspector şcolar general, până la soluţionarea cererii de către minister. Vreau să mă întorc la catedră, să regăsesc tihna dascălului care predă cu drag, să revin în colectivul de la “Andrei Mureşanu”. Nu ştiu de când se va întâmpla acest lucru, din ianuarie, sau februarie, o să port o discuţie cu ministrul pe această temă.", a spus pentru Răsunetul inspectorul şcolar general Camelia Tabără.
Camelia Tabără a veni la cârma Inspectoratului Şcolar Judeţean în 2012 de pe funcţia de director al Colegiului Naţional "Andrei Mureşanu", acolo unde este de ani buni şi profesor de fizică, nerenunţând la legătura cu şcoala nici în această perioadă, păstrând câteva ore.
Deşi nu a vrut să comenteze până la soluţionarea situaţiei, se pare că motivul renunţării la funcţie este promisiunea unei funcţii la nivelul conducerii IŞJ pentru Vasile Negruşeri, care a demisionat din PDL, devenind consilier judeţean independent, fiind astfel alături de proiectele PSD.
Contactat telefonic, în legătură cu numirea sa pe un post de conducere în ISJ, Vasile Negruşeri a declarat” Nu am nici un fel de veste în acest sens. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor”.

Comentarii

10/12/14 12:55
Vizitator

In ultimii ani conducerea ISJ Bistrita-Nasaud a trecut de la o „tabără” la alta (coincidenta cu numele doamnei inspector general, Camelia Tabără, este absolut intamplatoare). Trist este faptul ca „Ordonanta traseistilor” care le dădea posibilitatea aleşilor locali să treacă de la un partid la altul sau să rămână independenţi fără a-şi pierde mandatul devine acum „Ordananta fripturistilor”, desi a avut un efect dezastros pentru Victor Ponta la alegerile prezidentiale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5