Gheorghe Scuturici: Împreună putem contribui la eficientizarea şi modernizarea administraţiei publice locale

Cred cu tărie în puterea echipei de a schimba în bine viaţa locuitorilor judeţului Bistriţa Năsăud. Plec la drum alături de echipa candidaţi ai Partidului Naţional Liberal, pentru Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, mânat de convingerea fermă că împreună putem contribui la eficientizarea şi modernizarea administraţiei publice locale.
Istoria PNL, seriozitatea, devotamentul şi implicarea afectivă şi efectivă a membrilor ne-a călăuzit întotdeauna în drumul nostru spre bunăstarea judeţului Bistriţa Năsăud. Comuna Telciu, una dintre cele mai mari din judeţul Bistriţa-Năsăud, trebuie să fie parte la luarea deciziilor la nivel judeţean. Candidez din partea PNL pentru un mandat de consilier judeţean întrucât cred că îi pot reprezenta cel mai bine pe locuitorii comunei, oameni gospodari care au un cuvânt de spus la economia judeţului. Lemnul, cea mai bogată resursă a noastră, a celor din Telciu, aduce bunăstare, nu doar pentru noi, cei care locuim aici, ci pentru întregul judeţ şi chiar pentru ţară. Oamenii trebuie să aibă locuri de muncă, iar noi trebuie să fim reprezentaţi în Consiliul Judeţean ca să fim părtaşi la luarea celor mai importante decizii pentru comunitatea noastră.
Reprezint PNL, un partid istoric, un partid care a încurajat întotdeauna munca şi iniţiativa privată, care a luptat pentru libertate şi prosperitate, un partid care se bucură de respect în zona noastră în care nimeni nu a stat vreodată cu mâna întinsă. Cred cu toată puterea mea, că, în calitate de liberal, îi voi reprezenta cu cinste pe locuitorii comunei noastre, ca de altfel, toată Valea Sălăuţei în cel mai important for decizional al judeţului. Aveţi încredere în mine şi votaţi lista de consilieri PNL!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]