Gloria Bistriţa- FC Szombathely 2-2

Gloria Bistrița a remizat, scor 2-2, cu ocupanta loculul 8 +n sezonul trecut din liga ungară, Szombathely Haladas, în cel de-al treilea meci de pregătire din Austria. Partida s-a jucat în localitatea Geresdorf, situată la aproximativ 20 de km de locația în care este cazată Gloria, fiind întreruptă din cauza furtunii.
Cei de la Szombathely au deschis scorul în minutul 19, Gloria a egalat în minutul 43 prin Layo Dos Santos. 2-1 s-a făcut tot pentru adversari, iar egalarea a fost adusă de Daniel Stan în minutul 85, anunță site-ul oficial al Gloriei.
Pentru Gloria au evoluat Oghinciuc (Bota 70), Trașcă (Peteleu 46), Ionescu (Daniel Stan 46), Vali Năstase (William Canon 46), David Reano (Cafasso 46) - Predescu (Ayza 46), Anton, Enescu (Romario 46), Popovici (Markisio Moraes 46 - foto) - Layo (Bratu 46), Donathan. Acesta din urmă s-a accidentat la gleznă și a fost înlocuit de Târcă în minutul 12. Curtuiuș a intrat și el în locul lui Țârcă (min. 46).
„A fost o primă repriză modestă pentru noi, în schimb a doua parte a fost la discreția noastră, s-au ratat 7-8 ocazii clare de gol doar în partea a doua. Sunt impresionat de atitudinea jucătorilor după pauză, am avut o echipă solidă, puternică. Suntem pe drumul cel bun”, a declarat Nicolae Manea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5