Grigore Bradea: Suntem în grafic cu finalizarea obiectivelor prin reabilitare

Afirmaţie făcută de primul gospodar al comunei Chiuza, primarul Grigore Bradea, omul care se implică, se zbate şi se „bate” pentru a obţine fonduri şi a elabora proiecte prin atragerea de cât mai multe sume din bani europeni, guvernamentali şi contribuţie proprie la modernizarea, înfrumuseţarea şi europenizarea frumoasei comune pe care o conduce cu multă dăruire, alături de întreaga echipă a Primăriei şi cei aleşi în Consiliul Local.
Pentru harnicii locuitori din comuna Chiuza s-au realizat, se finalizează sau se vor întocmi proiecte, cu implicarea factorilor de decizie, în primul rând primarul, lucrări în domeniul edilitar, drumuri etc., aşa cum ne-au fost prezentate de edilul comunei, Grigore Bradea.
* Reabilitarea Căminului Cultural Chiuza din fonduri locale şi guvernamentale, aflându-se în faza finală la acoperirea şarpantei.
* Începerea asfaltării D.C. 39 (Drum Comunal) Piatra – Mireş, pe o distanţă de 6,2 km, existând contract cu CADR, fiind primiţi 400.000 lei prin H.G. 577, câştigătorul licitaţiei şi executantul lucrării este firma „Miron Construct”.
* Se află în faza de depunere a proiectului pentru „Centrul Cultural Chiuza” (sediul fostei Primării), pe Măsura 131 în cadrul G.A.L. „Ţinutul Haiducilor”, care va consta în reabilitarea completă a fostului sediu, devenind un centru cultural modern, urmând ca în perioada imediat următoare să se organizeze licitaţie pentru lucrare.
* Şi cum bunul şi harnicul gospodar îşi face „iarna car şi vara sanie”, aşa şi la Chiuza s-a realizat aprovizionarea cu lemne pentru iarna 2013/2014 la toate şcolile de pe raza comunei, în cantitate de 200 mc.
* Începând cu 10.07.2013 se vor efectua zugrăveli şi tencuieli la şcolile din comună, cât şi la Primăria Chiuza.
Deci, se confirmă afirmaţia poporului că „Omul sfinţeşte locul”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5