Gusti Sabo de la Consiliul Judeţean trece într-o nouă etapă a vieţii

          După 41 de ani de muncă în domeniul contabilităţii, Augustin (Gusti) Sabo de la Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud se pensionează. De loc din judeţul Cluj, acesta a urmat cursurile Liceului Economic din Cluj-Napoca, iar în 1979 a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice. Este momentul în care, prin repartiţie, vine la IJCM – Şantierul 4 din Bistriţa.

          În 1983, ajunge la Consiliul Popular Judeţean, la Sectorul contabilitate administrativ pe vremea prim-secretarului Marina. În 1987, devine şef al acestui sector contabilitate-administrativ, iar apoi lucrează rând pe rând la Primăria Judeţului,  la Consiliul Judeţean, din 1992, colaborând cu toţi cei patru preşedinţi de Consiliu Judeţean. Augustin Sabo are doi copii şi doi nepoţi.

          „Le doresc tuturor colegilor multă sănătate şi putere de muncă pe viitor. Îl felicit pe preşedintele Radu Moldovan pentru cel de-al treilea mandat şi sper să fie cel puţin la fel de bogat în rezultate ca celelalte. Eu îmi voi vedea de familie şi de nepoţi”, ne-a declarat Gusti Sabo.

          Ne alăturăm şi noi celor care îi urează mulţi ani binecuvântaţi de Domnul cu sănătate, să se bucure alături de nepoţi. 

Comentarii

03/10/20 07:45
Lenuta Camelia

Un "OM "adevarat , de omenie si un mare caracter , d-l Gusti sa aveti parte de o pensie lunga ,atat cat ati si muncit , sa fiti sanatos si sa va bucurati de toti cei dragi !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5