Handbalista Laura Oltean va evolua pentru CSM Bistriţa

„Bistrițeanca Laura Oltean s-a întors în orașul natal la 8 ani de la încheierea junioratului. În anul 2008, după încheierea junioratului a semnat cu "U" Jolidon Cluj-Napoca, unde a evoluat până în anul 2012, când a semnat cu HCM Baia Mare. La formația băimăreană a evoluat până în 31 decembrie 2015. Începând cu data de astăzi, coordonatorul de joc cu o selecție în lotul lărgit al naționalei României pentru dubla decisivă cu Slovacia, contând pentru calificarea naționalei la Campionatul Mondial din Serbia, a semnat un contract cu echipa CSM Bistrița. Îi dorim cu toții mult succes în tot ceea ce își propune!”, anunţă CSM Bistriţa, pe contul de pe o reţea de socializare.
         Ioana Laura Oltean (n. 20 iulie 1989, în Bistrița) început să joace handbal la Liceul cu Program Sportiv Bistrița, cu care a câștigat Campionatul național de junioare 1, în 2008. În vara aceluiași an, ea s-a transferat la Universitatea Jolidon Cluj, echipă la care a jucat pe postul de inter dreapta și alături de care a devenit de trei ori la rând vicecampioană a României, în 2010, 2011 și 2012.  

Din 2012, Laura Oltean a fost legitimată la HCM Baia Mare, alături de care a devenit pentru a patra oară vicecampioană națională, în 2013, și a câștigat Cupa României.

         Din 2007, Laura Oltean a jucat pentru naționala de junioare a României în 31 de meciuri, în care a înscris 54 de goluri. În acelaşi an, a obținut medalia de bronz la Campionatul European pentru Junioare desfășurat în Turcia. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5