Roxana Cîrjan va evolua pentru CSM Bistriţa!

Pivotul Roxana Cîrjan, internaţionala de tineret cu naţionala României, a semnat un contract valabil un sezon cu echipa noastră.

Legitimată în ultimul sezon la echipa poloneză Laczpol Gdansk, Roxana se alatură echipei bistriţene după ce a mai trecut în cariera sa la echipa "U" Cluj. Nu va fi prima sa experienţă la Bistriţa, pivotul făcând parte din echipa LPS Bistriţa, antrenată de Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan, alături de care a câştigat medalia de argint, şi implicit titlul de vicecampioană a României la turneul final al celei mai importante categorii de junioare, junioare I, în anul 2013.

„Mă întorc cu bucurie în ţară, cu deschidere maximă către echipa CSM Bistrişa unde, pot spune că mă simt deja acasa. Cu antrenorii Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan am câştigat locul doi la junioare I în anul 2013. Domnul Horaţiu mi-a fost antrenor pentru un an la U Jolidon Cluj, iar o parte dintre fete mi-au fost colege de echipă. Cred în spiritul şi proiectul acestei echipe, la care promit să îmi aduc toată experienţa sportivă şi dăruirea umană pentru atingerea obiectivelor. În acelaşi timp, am încredere că pot găsi tot cadrul necesar prin îndrumare, pregătire, disciplină pentru a progresa şi pentru a-mi atinge obiectivele personale. Aşteptăm la sală cât mai mulţi suporteri care să ne fie alaturi! Noi vom da totul pentru a-i răsplăti cu un handbal de bună calitate şi, totodată, să le aducem bucurie în suflete!", a declarat Roxana Cîrjan pentru pagina oficiala de facebook a echipei.

Roxana Cîrjan, în vârstă de 21 ani, a evoluat la junioare pentru LPS Banatul, Centrul de Excelență de la Râmnicu Vâlcea și LPS Bistrița, iar ca senioară a fost jucătoare celor de la U Jolidon Cluj, unde a petrecut ultimele sezoane. Vara trecută, Cîrjan a semnat cu formația din Gdansk.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5