Bistriţeanul Horaţiu Paşca, antrenor principal la “U” Jolidon Cluj

sursa: digisport.ro

Începând din această vară, "U" Jolidon va avea un nou antrenor. Sâmbătă, directorul sportiv al formaţiei clujene, Cosmin Sălăjan, a declarat că noul antrenor al echipei este Horaţiu Paşca.

"Suntem bucuroşi că am ajuns la o înţelegere cu Horaţiu Paşca, cu care am semnat contractul astăzi şi stabilit o strategie pe următorii trei ani. Este un antrenor tânăr, avem încredere în proiectul pe care l-am stabilit şi vom stabili lotul pentru sezonul viitor cât mai curând cu putinţă. Vom mai face şase transferuri, negocierile sunt în toi, cu jucătoare din actualul lot, dar şi din ţară.

Au plecat de la echipă Nicoleta Dincă, la SCM Craiova, Carmen Cartaş la Cetate Deva, de unde a fost împrumutată, şi Viktoria Petroczi, la Iuventa Michalovce. Jucătoarei Clara Vădineanu nu îi mai prelungim contractul, iar Alina Ţurcaş a decis să se retragă. Le mulţumim tuturor", a spus Cosmin Sălăjan.

În vârstă de 33 de ani, Horaţiu Paşca a fost jucător la Bistriţa şi la Cluj, iar ca tehnician a mai activat la Centrul Naţional de Excelenţă, de la Râmnicu Vâlcea. El vine de la LPS Bistriţa, cu care a cucerit medaliile de vicecampion la junioare I în acest an.

Paşca îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Covaciu, care a antrenat "studentele" timp de 8 ani, iar din această vară va activa la nou-promovata masculină Minaur Baia Mare. În ultima ediție de campionat, "U" Jolidon Cluj a cucerit medalia de bronz a Ligii Naţionale şi a evoluat în grupele Ligii Campionilor. Echipa se va reuni pe 1 iulie și vor urma două cantonamente, la mare şi munte, pentru ca apoi să fie programate mai multe turnee de pregătire peste hotare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5