Horaţiu Paşca lasă o echipă de cupe europene pentru Bistriţa

Horaţiu Paşca a renunţat la funcţia de antrenor al echipei U Jolidon Cluj-Napoca, după un singur sezon, campionat în care a terminat pe locul IV în Superliga naţională şi a calificat formaţia în Cupa Cupelor.
„A fost cea mai frumoasă perioadă din cariera mea de antrenor de până acum. Decizia de a pleca a fost una extrem de dificilă de luat, însă există momente când realizezi că nu se mai poate, deşi ţi-ai mai fi dorit şi trebuie să o iei de la capăt în altă parte, Le mulţumesc din suflet suporterilor pentru tot sprijinul şi încrederea acordate”, a declarat Paşca.
Directorul sportiv al clubului clujean, Cosmin Sălăjean, a ţinut să-i mulţumească lui Horaţiu Paşca pentru tot ceea ce a făcut pentru echipă, un an foarte greu pe care U Jolidon Cluj l-a terminat „cu fruntea sus”. La Cluj a fost numit antrenor Ioan Ani Senocico, fost secund şi soţ al jucătoarei Mihaela Ani Senocico, din Bistriţa.
Horaţiu Paşca, alături de Radu Alexandru Moldovan, vor antrena echipa de handbal senioare din cadrul CSM Bistriţa în noul sezon competiţional, obiectivul fiind promovarea pe prima scenă a handbalului feminin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5