Happy Kids Miniclub-distracţie pentru copii

Şcoala de dans BN Ritm vă aşteptă la Happy Kids Miniclub - loc de joacă şi petreceri pentru copii - unde s-a pregătit cu grijă şi dragoste o lume magică şi veselă în care copiii, de la cei mai mici de un an, până la voinicii de 12 ani, se vor juca într-un mediu sigur şi primitor, înconjuraţi de grija personalului clubului sau alături de părinţi, cu jucării potrivite flecărei vârste, jocuri frumoase şi educative care îi vor face mai fericiţi, le vor stimula dezvoltarea, creativitatea, îndemânarea şi uşurinţa în comunicare.

O vizită aici înseamnă distracţie, joacă, dar şi desen, modelaj, creaţie.

Spaţiul de joacă de la Happy Kids este variat şi structurat astfel încât fiecare copil să găsească un mod de distracţie atractiv. S-a amenajat un loc de joacă pentru preşcolari, unul pentru cei mai mari cu jocuri specifice vârstei lor (masa de fotbal, air hokey, Nintendo Wii, Play Station, lumini specifice pentru discotecă), un spaţiu pentru petreceri şi un spaţiu dedicat jocurilor liniştite şi activităţilor creative. Părinţii pot aştepta cât timp copii se joacă şi se distrează, savurând o cafea aromată sau un ceai. Iar dacă părinţii au treabă, pot lăsa copiii în grija personalului. Sunteţi aşteptaţi zilnic între orele 14 - 20, iar in weekend între orele 11-20. Pentru informaţii şi programări-telefon 0747 276380.

Directorul artistic, Mariana Panţiru, ne spune că bistriţenii sunt aşteptaţi şi la cursurile şcolii. Coregrafii Jana Tintelecan şi Anca Oroian invită pe toţi cei care doresc să urmeze cursurile de gimnastică, balet şi dans modern ale şcolii BN Ritm la sediul din str. Zorilor nr.15, zilnic, între orele 14.30 – 20.00, relaţii suplimentare putându-se obţine la telefon 0263.218349 sau 0744.477197. Şcoala de dans BN Ritm oferă tuturor celor interesaţi posibilitatea de a se întâlni cu dansul, de a descoperi această artă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5