Horaţiu Paşca, după turneul din Coreea de Sud: Am venit un grup și plecăm o echipă în adevaratul sens al cuvântului

Gloria 2018 a încheiat turneul de pregătire de la Busan, Coreea de Sud, cu trei victorii și două înfrângeri. Am câștigat în fața naționalei Australiei și a echipelor din Danemarca și Rusia și am fost învinși de naționala Angolei și de echipa din Busan, Coreea de Sud.

         În ultima partidă, fetele noastre au fost învinse la limită de echipa gazdă a turneului - Busan Bisco. Tabela de marcaj a arătat la finele partidei scorul 28-27 un favoarea sud-coreencelor. Pentru noi au marcat Natallia Vasileuskaya 9, Nicoleta Dincă 6, Dziyana Ilyina 5, Valentina Ardean Elisei 4, Szilvia Szabo 1, Daniela Rațiu 2, în timp ce portarii Darly Zoqbi de Paula a avut 4/22 intervenții, iar Ljubica Nenezic 4/14 intervenții.

 

„Mā bucur cā am reușit să facem față unui joc disputat la un nivel fizic și tehnic foarte ridicat. Cred că, cu un pic de șansă rezultatul era altul, însă nu pentru rezultate am venit în Coreea de Sud. Am venit un grup și plecăm o echipă în adevaratul sens al cuvântului, cu niște trasee și relaţii de joc care încep sa se contureze! Felicitări fetelor!”, a transmis Horațiu Pașca, antrenor principal CS Gloria 2018 BN. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]