Horia Brenciu, în turneu la Bistrița: “Mi s-a deschis apetitul de spectacole!”

Bistriţa, 22 mai, la Sala Polivalentă. Bilete s-au pus deja în vânzare pe www.bilete.ro.

Dacă nu ştiaţi, mai nou, lui Horia Brenciu i se spune “Ghiocelul” pentru că aduce primăvara mai repede prin muzica lui. După experinţa de la “Vocea României”, domnul Brenciu are multe suprize pentru fani. Aşteptaţi-vă la orice!

- Ştim că ai avut grijă de toţi "copiii" din echipa ta de la "Vocea României". Ce ai făcut concret pentru fiecare dintre ei după terminarea emisiunii de la ProTv?
Încă înainte de a se termina "Vocea României", am început colaborarea cu majoritatea dintre ei pe câteva scene din ţară şi din Bucureşti… Daniel Max Dragomir, Claudiu Mirea, Lucia Dumitrescu, Krisztine Koszorus, Beatrice Vladan, Vlad Stoia, Robert Patai şi Vlad Gliga au fost aplaudaţi la scenă deschisă… Pe cât îmi stă în putinţă, îi voi ajuta

- Săptămâna trecută, Iuliana Puşchilă, finalistă la "Vocea României" a lansat prima sa melodie. Cine a compus-o?
Piesa "VOCEA TA" este un duet compus de chitaristul orchestrei mele, Cristian Creţu, iar versurile aparţin Andreei Miclici şi ea membră a familiei mele muzicale. Noi formăm o echipă imbatabilă de vreo… 2 albume încoace şi ne-a făcut mare plăcere să producem acest cântec pentru şi în tandem cu Iuliana. Cântecul se înscrie în genul pop, stil care de altfel îi scoate Iulianei în evidenţă vocea, extrem de muzical.

- Ai pornit de la 2 concerte la Sala Palatului şi ai ajuns la 4..
Eu cred că în perioada asta, mai mult ca niciodată, oamenii vor să zâmbească, iar eu le-am promis tuturor că aşa se va şi întâmpla! După cererile de bilete mi-am dat seama sunt mulţi doritori de zâmbete şi asta m-a făcut să trec, pe rând, la seara de 24 şi ulterior, la cea de 25 martie! Pe 26 e vacanţă!

- La ce să ne aşteptăm de la aceste concerte?
Fiecare seară dintre cele 4 va avea o strălucire aparte. În fiecare concert vor performa, pe scenă, peste 37 de artişti… Balet, instrumentişti, artişti consacraţi sau la început de drum, cu toţii vor fi întâmpinaţi de cel mai tare public din lume! Sfatul meu? Aşteptaţi-vă la orice!

- Te-ai gândit să faci deja o tradiţie din aceste concerte?
Ea există, deja… De un an încoace, mi se spune Ghiocelul, iar hitul meu de bază este "Vine, vine primăvara!".

- După concertele de la Sala Palatului vei pleca într-un turneu în ţară, în 20 de orase. Vor veni şi elevii tăi în unele din aceste oraşe?
Evident că vor fi veni. Doar sunt vocile României, nu? Vom începe cu Craiova, pe 23 aprilie şi vom termina cu Buzău, pe 30 mai. De-a lungul celor 20 de oraşe, pe care le puteţi găsi pe pagina mea de fb, vom face spectacol.

- Ce-ţi mai doreşti pe plan profesional?
Anul asta va veni al 3-lea album al meu şi tot anul ăsta va veni încă o mare surpriză pentru iubitorii de muzică bună din România. Gata! Mi s-a deschis apetitul de spectacole! Zilele trecute am primit un telefon de la Cernavoda. Vroiau un supliment de energie. I-am refuzat politicos şi le-am zis că e rezervată pentru fanii mei, pentru prieteni şi pentru Pro TV Magazin! N-am avut încotro… Am făcut ce mi-a zis inima!

http://www.protvmagazin.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5