I-a dezlegat farmecele şi lănţişorul de aur

O adolescentă credulă, în vârstă de 15 ani, din Bistriţa, a fost păgubită de către o femeie care s-a oferit “să-i dezlege nişte farmece”. Poliţiştii au reuşit să o identifice pe “mica vrăjitoare”, o altă tănâră, de 21 ani, din Ialomiţa.

Luna trecută, Daniela S. a sesizat faptul că femeie a abordat-o, în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiu, şi sub pretextul că îi dezleagă nişte farmece, a determinat-o să-i dea lănţişorul din aur de la gât. “Femeia l-a înfăşurat într-o batistă şi într-o clipă de neatenție a minorei, a substituit-o cu alta asemănătoare şi i-a restituit-o. Ulterior, tânăra a observat că înăuntru se aflau doar câteva pietricele”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ BN, subinspectorul Antonela Gorgan.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de la Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului Criminalistic, a fost identificată suspecta principală, Ionela G. (21 ani) din judeţul Ialomiţa. Acum Ionela va trebui să-şi “dezlege” şi iţele propriului dosar de înşelăciune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5