Idei de cadouri pentru casă nouă. 5 produse recomandate

Există o tradiţie ca prima vizită în casă nouă să fie prilejul oferirii unui dar util. Fie că vorbim de o petrecere de casă nouă cu fast sau o simplă vizită de curtoazie, cadoul trebuie să te însoţească. Dacă îţi doreşti ca amintirea acestui moment să rămână bine întipărită în sufletul noului proprietar, iar darul tău să fie şi util în casă, urmăreşte ideile de mai jos pentru a fi inspirat în alegeri.

Planta potrivită

O floare reprezintă oricând o idee potrivită de cadou. Nu te opri însă la alegeri uşoare de buchete sau coşuri uşor degradabile. Alege un ghiveci de dimensiunile potrivite, raportat la suprafaţa casei. Poţi spune chiar o poveste cu ajutorul plantei, în funcţie de forma, ţara de origine, aroma, frecvenţa înfloririlor şi legendele pe care le îmbracă. Personalizează cadoul cu o etichetă în care explici această poveste şi vei avea satisfacţia de a oferi un dar viu gazdei tale. Aceasta o va îngriji şi ocroti, iar la fiecare proximă vizită îi vei admira creşterea. Florile de ghiveci dintr-o casă sunt o adevărată terapie datorită efectului pe care îl au pentru îmbunătăţirea atmosferei din încăpere.

Accesorii de baie

Accesoriile de baie sunt produse ce pot fi înlocuite periodic cu uşurinţă. Pentru ca un astfel de dar să aibă efectul potrivit, trebuie să alegi cele mai bune materiale. Orientează-te către un set complet din lemn de esenţă tare, rezistent la căldură şi umiditate, sau din piatră naturală. Marmura neagră este o alegere cu care nu poţi da greş. Alege un pachet cât mai complet, cu suporturi pentru săpun, igienă dentară, îngrijirea bărbii şi alte accesorii. Fă în aşa fel încât gazda ta să aştepte cu nerăbdarea plecarea voastră pentru a înlocui propriile produse din baie cu darul tău.

Aromaterapie

Aromaterapia a căpătat o dezvoltare atât de mare în ţara noastră încât un astfel de dar se potriveşte în orice condiţii. Atunci când oferi un dispozitiv aromaterapie pentru casă, mesajul pe care îl transmiţi este că preţuieşti starea de bine a celui ce primeşte. Mai mult decât parfumul pe care îl eliberează, acest tip de aparate purifică aerul şi îmbunătăţesc atmosfera din încăpere. Uleiurile esenţiale pot fi alese dintr-o paletă diversă, în funcţie de starea pe care o ai sau pe care ţi-o doreşti. Rezultatul este o prezenţă discretă, dar foarte eficientă în camera în care va fi instalat, iar gazda îţi va fi recunoscătoare pentru cadou.

Textile fine

Bumbacul, mătasea, caşmirul şi lâna sunt materiale textile disponibile într-o gamă variată de culori şi texturi, potrivite pentru accesorizarea mobilierului, a pardoselii, ferestrelor sau chiar a pereţilor. Dacă îl cunoşti suficient de bine pe proprietarul casei, vei şti ce anume i-ar face plăcere să primească. Poate fi o pătură moale şi pufoasă pentru fotoliul de citit sau pentru canapea, cum la fel de bine poate fi un covoraş cu care să-şi delecteze picioarele îndată ce coboară din pat. 

Număr de casă personalizat

Adresa pe care ţi-o oferă atunci când te invită îţi poate servi drept sursă de informaţie cu privire la un dar inedit: un număr de casă aparte. Indiferent că vorbim de un apartament în bloc sau o casă ridicată pe pământ, numărul afişat nu trebuie să fie o alegere banală. Materialul din care este confecţionat şi modelul pe care îl îmbracă pot fi adevărate declaraţii cu privire la personalitatea proprietarului. Metalul este cel mai trainic din acest punct de vedere şi se poate personaliza în nenumărate feluri. Astfel, oricând ajunge acasă, gazda ta va zâmbi.

Darurile de casă nouă nu trebuie să reprezinte cumpărături ocazionale. Cu cât investeşti mai mult în alegerea unui produs unic, cu atât cadoul va fi mai apreciat. Nu cheltuiala este importantă, ci amprenta pe care ţi-o pui asupra obiectului dăruit.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5