Iluminatul public din Bistriţa, gestionat de compania ELBA. Ioan Turc: Misiunea asumată - standarde occidentale

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a semnat cu reprezentanţii conducerii Elba Com SA Timișoara contractul de delegare a gestiunii serviciului de iluminat public în municipiul Bistrița. Este vorba, mai exact, de iluminatul stradal – rutier și pietonal, iluminatul arhitectural, ornamental și ornamental-festiv.
"Firma Elba va desfășura activitățile de mentenanță, extindere și modernizare a rețelei de iluminat public existente, pentru a asigura continuitatea și calitatea serviciului în condiții tehnico-economice corespunzătoare, cu respectarea indicatorilor de performanță prevăzuți de normativele în vigoare. Un aspect important îl reprezintă nevoia imperioasă de extindere a rețelei existente, prin contractul valabil pe 5 ani (cu posibilitatea prelungirii pentru încă 2) fiind stabilită o creștere anuală de 5 kilometri. De asemenea, este prevăzută îngroparea firelor electrice aeriene, ce va fi sincronizată cu intervenții similare ale unor furnizori de servicii de televiziune și Internet.
Directorului general al societății Elba, Marius Matei Cocian, i-am urat succes în misiunea asumată de a oferi bistrițenilor un iluminat public la standarde occidentale, din partea Primăriei Bistrița existând toată solicitudinea în acest sens", declară primarul Ioan Turc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5