Ilvean arestat, după ce a agresat doi poliţişti

Un tânăr din Ilva Mică a fost reţinut de poliţişti, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, după ce a gresat într-un bar un bărbat şi apop şi pe cei doi poliţişti chemaţi să aplaneze conflictul.

Luni după-amiază, poliţiştii au fost sesizaţi de Ioan S., în vârstă de 59 de ani, din Feldru că a fost agresat de un bărbat la un bar din zona staţiei CF Ilva Mică.

La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud, care l-au identificat pe bărbat, respectiv I. Ioan de 26 ani din Ilva Mică. „La solicitarea justificată a poliţiştilor de a-i însoţi la sediul Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ilva Mică, acesta a refuzat, s-a împotrivit şi a exercitat acte de violenţă asupra celor doi agenţi de poliţie. Bărbatul a fost imediat imobilizat şi condus la sediul unităţii de către poliţişti. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi ulterior pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj”, precizează inspectorul Antonela Gorgan, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Dosarul de cercetare penală a fost declinat în vederea soluţionării Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud. Potrivit portalului instanţelor de judecată, voinicul ilvean este Ioan Dorel Ignat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5