Bărbat din Ilva Mică, arestat preventiv, după ce a condus fără permis şi s-a sustras prelevării de mostre biologice! S-a şi ascuns de poliţişti!

Miercuri, polițiștii de la Investigații Criminale Sângeorz-Băi și de la Postul de Poliție Comunal Ilva-Mică l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Ilva-Mică. Împotriva acestuia era emis un mandat de arestare preventivă din data de 3 iulie 2020 și care se sustrăgea măsurii, informează IPJ BN.

Mandatul a fost emis de către Judecătoria Năsăud, bărbatul fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

"La data de 24 iunie a.c., polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că un bărbat din Ilva Mică, cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier și plasat inițial în arest la domiciliu, a părăsit domiciliul și a încălcat cu rea-credință obligațiile impuse. Astfel, polițiștii au formulat propunere de înlocuire a măsurii dispuse, iar Judecătoria Năsăud a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 25 de zile.

Bărbatul a fost depistat într-un adăpost provizoriu, situat în extravilanul comunei Ilva-Mică și plasat de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud", se arată în comunicatul Poliţiei judeţene.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5