Bărbat din Ocniţa, reţinut de poliţişti! A refuzat testarea pentru alcoolemie!

Update: Bărbatul de 42 de ani, din Ocnița, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea de mostre biologice și față de care s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa. Împotriva lui a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, iar cercetările sunt continuate de către Biroul Rutier.

Polițiștii din Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat care nu a oprit la semnalele polițiștilor și a  refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

"La data de 8 martie a.c., un polițist din cadrul Biroului de Ordine Publică a efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe strada Tărpiului, din municipiul Bistrița, însă șoferul acestuia a refuzat să oprească, continuându-și deplasarea. A fost urmărit de echipajul mixt, format din polițist și jandarm, până pe strada Mușcatei, din municipiu, unde a fost imobilizat de către aceștia. Totodată, a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ocnița.

La fața locului au fost solicitați polițiștii Biroului Rutier, însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a fost condus la spital, unde a refuzat și prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Față conducătorul auto a fost dispusă reținerea pe o durată de 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa, cu propunere de arestare preventivă", menţionează inspectorul principal Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Polițiștii Biroului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit pentru infracțiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5