Împreună împotriva coronavirus ! Bravo copii ! Robotiştii de la Colegiile „Petru Rareş” şi „George Coșbuc”, alături de spitalele din Beclean şi Năsăud, prin confecționarea vizierelor pentru personalul medical

La sugestia celor de la Asociația Nație prin Educație echipele de robotică Esentza Robotics & Esentza Revolution, în lupta împotriva coronavirului, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean, au folosit prototipul celor de la Prusa pentru a crea viziere ce le vor pune la dispoziția Spitalului Orășenesc Beclean. Avantajul unei viziere este faptul că se poate spăla, dezinfecta și folosi ori de câte ori este nevoie. „Sperăm ca vizierele să fie de folos personalului medical.
În proiect au fost implicați elevii Vlad Oprea, Marian Polman și Patrick Haiduc. Folia este obținută dintr-o folie de laminat, iar partea de susținere este tipărită 3D” ne declară directorul Cristian Nicula.
În proiect, în regim voluntariat, la sugestia asociației ce organizează competiții de robotică, s-a aliat și Clubul de Robotică "CYBERSOUL" de la Colegiul Național „George Coșbuc” Năsăud. Copiii vor lucra pentru confecționarea vizierelor pentru personalul medical din Spitalul Orășenesc Năsăud și Serviciul Ambulatoriu. Deja au fost "livrate" primele produse ale tinerilor robotiști. Felicitări !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5