La Năsăud

Inaugurat Biroul Parlamentar

Pe un timp splendid, cu o participare numeroasă, a fost inaugurat Biroul Parlamentar al parlamentarului PD-L, Ioan Oltean, primul de acest gen în oraşul Năsăud. Pe lângă primarul oraşului, ing. Dumitru Mureşan şi consilierii locală năsăudeni, au mai participat toţi ceilalţi primari din Ţara Năsăudului şi oficialităţi judeţene: Liviu Rusu – preşedintele Consiliului Judeţean, Sabin Ilieşi – şeful Finanţelor Publice, Gheorghe Tuţă – consilier local PD-L Bistriţa şi alţii.

Festivitatea de inaugurare a demarat printr-o slujbă religioasă oficiată de protopopul Ioan Dâmbu şi preotul paroh al Bisericii „Sf. Nicolae” din localitate, urmată de cuvântul de mulţumire adresat celor prezenţi de către Ioan Oltean, atât pentru susţinerea ce a primit-o în campania electorală care s-a materializat prin alegerea dumnealui ca parlamentar din partea PD-L în Parlamentul României, cât şi pentru participarea la acest eveniment în număr mare.

„Promit că nu vă voi înşela aşteptările, mă voi zbate pentru a realiza ceva aici, la Năsăud, cât şi în celelalte localităţi, începând de la Romuli până la Şanţ sau Ilve”, a spus parlamentarul Ioan Oltean.

Doritorii îl pot găsi la sediul biroului în zilele de vineri, între orele 13-16 şi sâmbătă între orele 10-14, în perioada luni – sâmbătă între orele 9.00-17.00, fiind înlocuit de consilierul parlamentar Valentina Vlaşin. Toate doleanţele vor fi tratate şi cercetare cu multă atenţie şi seriozitate, fiecare primind răspuns sau rezolvare, după caz.

Tot s-a încheiat cu un pahar de şampanie oferit de parlamentarul Ioan Oltean tuturor celor prezenţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5