Incendiu de proporţii la Dumitra. Două gospodării distruse de flăcări

Un incendiu de proporţii a izbucnit ȋn această noapte, pe raza localităţii Dumitra. Flăcările au cuprins o casă de locuit (acoperiş și mansardă - aproximativ 160 mp), o anexă gospodărească ( cca. 200 mp), altă anexă gospodărească (aproximativ 60 mp) și acoperişul unei alte case de locuit, parţial (cca. 30 mp), informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Potrivit sursei citate, au fost alocate, succesiv, patru echipaje de stingere (două de la Secţia de Pompieri Năsăud și două de la Detaşamentul de Pompieri Bistriţa) și un echipaj de prim ajutor SMURD, sprijiniţi de pompierii voluntari din localitate. Apelul pe numărul de urgenţă 112 a fost făcut la ora 01.59.

"Paramedicii au acordat asistenţă medicală unei femei în vârstă de 70 de ani care a suferit un atac de panică. Nu s-a impus transportul acesteia la spital. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea focarelor, concomitent cu acţiuni de protejare a vecinătăţilor, pentru împiedicarea propagării incendiului la casele alăturate. Chiar dacă temperatura era ridicată, izolaţia celorlalte case vecine a fost protejată, acestea nu au fost afectate de incendiu. Alimentarea autospecialelor s-a realizat de la cel mai apropiat hidrant, situat la 400 m distanţă faţă de locul incendiului", se menţionează în informarea ISU BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5