Incendiu la o casă de pe Valea Borcutului, din Sângeorz Băi!

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi intervine la un incendiu izbucnit la o casă de locuit în localitate, pe Valea Borcutului, într-o zonă greu accesibila. Nu sunt anunțate victime.

Accesul autospecialelor de intervenție în apropierea incendiului a fost imposibil din cauza trenului accidentat. Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi, împreună cu voluntarii, au acționat cu mijloace de prima Intervenție pentru lichidarea focarelor.

A fost afectat un imobil cu destinația casă de locuit si anexă alipită ( pe o suprafață de cca 140 mp), construit preponderent din material lemnos și aprox 500 mp vegetație uscată.

Evenimentul a fost provocat în urma unei acțiuni de ardere a unor resturi vegetale, focul fiind scapat de sub control sub acțiunea vântului.

Pompierii militari de la Garda de Intervenție Sângeorz Băi intervin în acest momente, la o distanță de cca 1 km fața de incendiul amintit mai sus, la un incendiu de vegetație uscată ce se întinde pe o suprafață de cca 4 - 5 ha. Flacarile amenințau, in prima faza, o casă de vacanță. Din fericire, aceasta a fost protejată prin acțiunile pompierilor militari și voluntari. Si in acest caz, accesul autospecialelor în zona nu a fost posibil, se intervine cu ajutorul unor mașini de teren puse la dispoziție de voluntari și cu mijloace de prima intervenție.

Intervenția este în dinamica. ISU BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5