Incendiu la o gospodărie în Budacu de Jos

Luni, 19 martie, la ora 12.54, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa” al jud. Bistriţa – Năsăud a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o gospodărie din localitatea Budacu de Jos.
Garda de intervenţie din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa s-a deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă.
,,În momentul ajungerii la locul intervenţiei, pompierii militari au constatat că ardea acoperişul fânarului, grajdului şi al şurei.
În sprijinul echipajelor profesioniste pentru situaţii de urgenţă a intervenit Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din subordinea primăriei Budacu de Jos. S-a acţionat cu trei ţevi de refulare de înaltă presiune tip „D” pentru localizarea şi lichidarea incendiului.
Intervenţia a durat aproximativ 2 ore, în acest interval pompierii militari au reuşit împiedicarea propagării incendiului la casa de locuit şi la alte anexe. În urma incendiului a ars: acoperişul anexei pe o suprafaţă de aproximativ 50 mp , fânarul şi în jur de 1500 kg de fân.
Cauza probabilă a incendiului a fost efectul termic - conductor electric defect”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt ISU B-N, plutonierul Marius Rus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5