Incendiu la o spălătorie din Coldau

Pompierii militari din cadrul Stației de Pompieri Beclean intervin la un incendiu izbucnit la un operator economic de pe raza localității Coldau. Nu sunt anunțate victime. Intervenția este în dinamica, transmite ISU BN.
Update: Incendiul a fost localizat, se manifesta cu degajare mare de fum la subsolul imobilului regim de înălțime subsol, parter plus doua etaje, pe suprafață de aproximativ 200 mp.
Din primele date, operatorul economic nu era pus în funcțiune la momentul izbucnirii incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. Parterul și etajele superioare au fost protejate.
Pompierii lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor și ventilarea spatiilor cuprinse de incediu. Intervenția este încă în dinamică.
Update 1: După finalizarea intervenției a fost stabilita cauza probabilă a incendiului: efectul termic al curentului electric.

Arderea s-a manifestat cu violență la subsolul clădirii pe o suprafață de 200 mp. Au ars elementele de mobilier din interior, parterul și etajele au fost protejate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5