Incendiu la un depozit de prelucrare a lemnului din Sângeorz Băi!

Pompierii militari de la subunitățile din Sângeorz-Băi și Năsăud au intervenit în orașul Sângeorz-Băi, strada Bradului, la un incendiu izbucnit la un depozit de cherestea. Din primele informații, nu sunt anunțate victime.

Incendiul a fost lichidat in aproximativ 40 de minute de către pompierii militari și voluntari.

Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum, in interiorul unui imobil cu destinația depozit / atelier de prelucrare a lemnului (la nivelul parterului).

Echipajele de interventie au reușit localizarea și lichidarea focarelor, înainte ca incendiul sa se extinda la etajul imobilului, unde se afla depozitată o cantitate semnificativă de vopseluri, materiale inflamabile și material lemnos.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime. După finalizarea intervenției, in urma cercetărilor de la fața locului, s-a stabilit faptul ca evenimentul a fost provocat, cel mai probabil, de amplasarea unor materiale ce se pot aprinde ușor (combustibile, materiale lemnoase) in apropierea sistemului de încălzire (centrala termica și soba cu acumulare de căldură, amplasate una lângă cealaltă).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5