Începe ȘCOALA DE VARĂ HAPPY CINEMA. Premii cu bilete gratuite la filme!

 

Din 1 iulie, începe Școala de vară Happy Cinema”. Singura materie din programă este vizionare de film”. Iar dacă te afli printre premianți, primești bilete gratuite!

 În perioada 1 iulie - 31 august, în cinematografele Happy Cinema din București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistrița, Botoșani și Vaslui se desfășoară campania Școala de vară Happy Cinema”, care se adresează preșcolarilor și elevilor din clasele I-XII. Elevii școlii de vară beneficiază de o ofertă specială: pentru fiecare 4 bilete achiziționate, al cincilea este gratuit!

 Înscrie-te și tu acum!

Solicită carnetul de elev de la casa de bilete a cinematografului, apoi prezintă carnetul de fiecare dată când mergi la film, împreună cu biletul achiziționat, și te premiem cu o intrare gratuită la orice film din program.

 Și vara aceasta ai ce să vezi!

Minionii 2, Thor: Iubire și tunete, Gașca Animăluțelor DC, Animăluțe furioase: Legenda lui Hank sunt doar câteva dintre titlurile care rulează în perioada următoare pe marele ecran.

 Mai multe informații despre programul proiecțiilor din cadrul rețelei Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro

 Regulamentul complet al campaniei este disponibil pe:https://www.happycinema.ro/promotii

 HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltatîn 2020 propriaplatformă de streaming online - www.play.happycinema.ro.

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5