Întâlnire colegială a monarhiştilor bistriţeni la „Atelierul de Cafea”

O elegantă, de ţinută şi în spiritul etichetei regale întâlnire a membrilor Clubului Monarhiştilor Bistriţeni a avut loc în saloanele elegante ale „Atelierului de Cafea” de pe str. Gh. Şincai din Bistriţa, în ajunul Sărbătorilor de Iarnă.
Mneţionăm faptul că, „Atelierul de Cafea” oferă şi prepară în multiple moduri delicioasa şi valoroasa cafea regală, care este oferită de unicul distribuitor şi furnizor de cafea al Casei Regale, Mihai Florescu, din Bucureşti.
Managerul frumosului local, Marius Moldovan, este un răzbătător, tânăr şi cu iniţiativă patron şi om de afaceri din Bistriţa, un om amabil care ştie să se muleze pe cerinţele economiei de piaţă.
În acordurile Imnului Regal, numeroşii membri prezenţi au trăit momente de emoţie, după care au felicitat, din suflet şi inimă, noua conducere a Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, închinând un pahar cu şampanie regală cu aceştia.
Discuţii prieteneşti, de socializare şi gânduri pentru Nou An au fost tema întâlnirii de la cafenea.
Noul Consiliu de Conducere al Clubului, care s-a implicat în organizarea acestui eveniment, mai ales vicepreşedintele Clubului Monarhiştilor Bistriţeni, dr. Tiberiu Podani, a oferit celor prezenţi, pe lângă paharul cu şampanie, şi o bucată de tort, care a fost ornat cu Stema Regală, aducându-se urări de sănătate, pace, bucurii, împliniri şi un An Nou Fericit tuturor celor prezenţi, inclusiv MS Regele Mihai I al României şi Casei Regale.
Fericitul şi deosebitul eveniment s-a încheiat cu o frumoasă colindă tradiţională românească – „O ce veste minunată!”
Sărbători fericite şi La mulţi şi fericiţi ani! tuturor menbrilor, familiilor acestora, simpatizanţilor Clubului Monarhiştilor Bistriţeni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5