Întâlnire cu Menuț Maximinian şi poezia la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Bistrița

Ziua Internațională a poeziei a fost marcată și la Grădinița cu Program Normal Nr. 2 Bistrița, la inițiativa celor 20 de cadre didactice, această zi a fost un bun prilej de-a onora contribuția remarcabilă a celor care prin cuvintele lor magice, ne-au îmbogățit cultural și spiritual.
Poezia a fost și este o punte între suflete, ne-nvelim cu ea în zilele reci ale acestui secol, ne-aduce mereu bucurie asemenea unei zile de primăvară când copacii înfloresc pentru prima oară, iar soarele ne sărută blând pașii.
Invitatul nostru special a fost domnul director al cotidianului ”Răsunetul”, Menuț Maximinian, un binecunoscut scriitor și jurnalist, care i-a apropiat pe copiii noștri și de acest gen literar. Continuăm astfel seria invitațiilor, la Grădinița cu Program Normal Nr.2 Bistrița, pentru a contribui la promovarea lecturii ca obicei cotidian.
Grădinița este locul unde iubirea pentru copii este asemenea unei poezii de dragoste, cea mai sinceră formă de exprimare, sentimente și gânduri minunate ce dăinuie peste ani.
Vă mulțumim că existați dragi poeți, dragi zei ai cuvintelor!
La mulți ani!

Carmen Sabău
Director G.P.N. NR.2 Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5