Ioan Asaftei: Votați schimbarea, votați USR-PLUS, poziția a 4-a pe buletinul de vot la Consiliul Local Bistrița!

Numele meu este Ioan Asaftei, am 57 de ani, sunt originar din județul Suceava. Unii dintre dumneavoastră mă cunosc mai bine, unii mă cunosc mai puțin. După absolvirea Școlii Militare, în anul 1983, am fost repartizat la o unitate militară din Bistrița.
Tot aici, mi-am întemeiat o familie: am două fete, care sunt plecate la muncă în străinate, și un nepot de care sunt foarte mândru. Aici am locuit și mi-am desfășurat activitatea, în unități militare din Bistrița și Prundu Bârgăului, până în 2017. De trei ani sunt cadru militar în rezervă.
În 2019, am decis să intru în politică și am ales USR, un partid nou, cu oameni tineri, oameni noi care vor să schimbe lucrurile în bine, care vor să facă o altfel de politică, o politică în favoarea cetățeanului, nu în favoarea clientelei de partid. La alegerile locale din 27 septembrie, candidez pentru funcția de consilier local al municipiului Bistrița, din partea USR-PLUS.
De 37 de ani, de când sunt în municipiul Bistrița, am văzut cum s-au perindat la putere când stânga, când dreapta, fiecare promițând și mințind, care mai de care, că vor face și drege, dar Bistrița tot așa a rămas. După 30 de ani de administrație stânga/dreapta, cel mai mare proiect cu care se laudă în special administrația pesedistă este „pârtia de schi” și tunurile - de milioane de euro - de zăpadă, din Dealul Cocoșului, care funcționează cel mult 10 zile pe an, cu indulgența naturii.
Bistrița are nevoie de dezvoltare, de tehnologie nouă, de o administrație nouă, de oameni care trebuie să-și folosească știința și priceperea pentru a o transforma într-un oraș european. Bistrița nu mai poate fi condusă de această administrație falimentară, care nu își aduce aminte de cetățeni decât înaintea alegerilor, o dată la 4 ani.
Om cu om și stradă cu stradă, vom schimba Bistrița în bine!
Vă aștept la vot în 27 septembrie! Votați schimbarea, votați USR-PLUS, poziția a 4-a pe buletinul de vot la Consiliul Local Bistrița!

Articol electoral comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România  – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL – WWW.RASUNETUL.RO, CUI mandatar financiar 21200251

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5