Diana Morar (PNL): Pe 6 decembrie votați PNL, poziția 1 pe buletinul de vot, pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud!

Social-democrații se laudă că au dat bani pentru modernizarea României, prin proiectele PNDL! O manipulare tipică celor de la PSD. Însă cifrele vin să îi contrazică. Prin comparație, în perioada noiembrie 2018 - noiembrie 2019 au fost realizate plăți de 6,15 miliarde lei, iar la preluarea guvernării de către PNL erau plăți restante de peste 1,45 miliarde lei!
Media anuală a plăților realizate prin PNDL în perioada 2015 - 2019 (epoca guvernărilor pesediste) a fost de 4,12 miliarde lei.
Guvernul PNL a efectuat plăți cu 80% mai mult decât guvernul anterior. Obiectivele finalizate în perioada noiembrie 2019 - octombrie 2020 au fost 845, iar totalul plăților realizate a fost de 7.438,5 milioane lei.
Pe 6 decembrie votați PNL, poziția 1 pe buletinul de vot, pentru dezvoltarea județului Bistrița-Năsăud.

Comandat de Partidul Naţional Liberal - Filiala Bistriţa-Năsăud. Executat de SC Răsunetul Media SRL. Cod Unic de Identificare al mandatarului financiar 11200025

Comentarii

18/11/20 10:20
Cititor

Votati partidele de stanga politica . Nu sunt bune, dar oricum sunt mai bune decat cele de dreapta capitalista !
Intelegeti ca partidele de dreapta sunt specifice bogotanilor, patronilor , mosierilor si smardoilor , care se manifesta ca niste stapani de sclavi moderni , nu pentru populatia de rand necajita si vai mama lor , care abia-si duc viatza de pe o zi pe alta !
De ce credeti Dvs ca in toate tzarile oamenii se " rascoala " si protesteaza impotriva autoritatilor de dreapta , ca-i foarte bine in capitalismul " ciumei negre " ?!

19/11/20 11:46
votant

In maini o sa-mi pun manusi de guma , botnitza pe moaca si voi vota cu PSD , desi nu este solutia cea mai buna , dar momentan , alta mai buna pentru populatia necajita nu exista!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5