În comuna Silivaşu de Câmpie

IOAN CĂMĂRĂŞAN: „Suntem în stadiul de întârziere accentuată a lucrărilor pe Măsura 322”

O comună de câmpie, cu oameni harnici şi pricepuţi, unde munca, hărnicia şi onoarea de a fi locuitor al Silivaşului de Câmpie sunt la loc de cinste şi unde primul gospodar al localităţii se implică şi se zbate în rezolvarea problemelor comunităţii – primarul ales IOAN TIBERIU CĂMĂRĂŞAN, care „ţine cu dinţii” să implementeze şi să acceseze programe şi fonduri europene, guvernamentale etc.
„Pe Măsura 322 reprezentând un proiect integrat care cuprinde reţea de canalizare cu staţie de epurare proprie, extinderea reţelei de apă potabilă, reabilitarea Căminului Cultural, asfaltarea drumurilor comunale şi centru AFTER SCOOL, proiecte care trebuiau finalizate şi realizate până în 15.07.2012, lucru care nu s-a întâmplat, graficul realizării lucrărilor fiind de aproximativ 60%.
Primarul Cămărăşan precizează şi motivează întârzierea acestor lucrări şi finalizarea lor datorită lipsei fondurilor celor care execută lucrările.
O activitate deosebită, consacrată şi bine organizată de Primăria Silivaşu de Câmpie, cu sprijinul Centrului Judeţean pentru Cultură B-N, cunoscută sub numele „Festivalul cântecului, jocului şi portului de pe Câmpie”, care va avea loc în data de 07.07.2013, începând cu ora 12.30, pe scena amenajată în Parcul Comunal din Silivaşu de Câmpie, unde sunteţi aşteptaţi şi invitaţi toţi locuitorii comunelor învecinate, cât şi cei care iubesc şi respectă folclorul românesc.
În perspectivă, primarul Ioan Tiberiu Cămărăşan se gândeşte la pregătirea şi realizarea unor proiecte care să poată fi finanţate, începând din 2014, prin programe europene.
Merită subliniat efortul şi tenacitatea primarului, cât şi a CL şi angajaţilor din Primăria Silivaşu de Câmpie pentru modernizarea, europenizarea satului românesc.

Comentarii

22/06/13 16:01
M.......CA

mi-ai poyat casa pentru euro ce ti am dat in campanie si nu mi iai dat inapoi.Sa iti fie rusine,esti slabul silivasului,ultimul om,eu muncest in Italia pentru tine.Mincinosule.............................

22/06/13 16:30
silivaseanul

Lasa telefonul pentru ca dupa acesta nu poti bea apa, munca primarului de zi cu zi este telefonul la ureche, camd sa mai munceaasca, de fapt nu a muncit in 12 ani de viceprimar nimic cum o sa munceasca acum, meseria de baza a primarului este telefonul si minciuna.Continua tot asa ca este bine.

23/06/13 17:51
ana

aveti dreptate ,bravooooooo. este adevarat.

25/06/13 18:49
feli

Bravo ai dreptate.....

06/07/13 17:12
rodica

lasa telefonul de la urechi mincinosule,si fa treaba la siliavs cu minciuni te-au ales silivasenii si acum tot minti in continuare
tu esti pe primul loc la minciuni sau Turbela dati concurs, treci la treaba ..

09/07/13 20:44
roncoia

daca ii sa facem un top cu mincinosii si hoti care au trecut prin primarie, topul ar arata cam asa: locul 1 : Sabau Ioan (portofel,burtosul,scarpinatorul in fund, transpiratu)-fara suparare, poroclele sunt puse de oamenii silivasului, locul 2: morar mina (aventuriera, traieste dupa zicala latina carpe diem=traieste clipa) -"numai doua locuri se premiaza deoarece portofel a furat cat pentru 2 mandate"-, este un top facut pe baza reala, nu vorbe-n vant ca cele spuse mai sus, ma poate contrazice cineva?

09/07/13 23:44
sabau ioan

Ma numesc Ioan Sabau si nu ma ascund in spatele nici unui " nume " asa cum faceti voi .
Pentru cel ce a scris mesajul de mai sus :
- dupa afirmatiile pe care le faci , dai dovada ca esti un mare prost si un om fara caracter.
- baza te reala de care vorbesti , este aceeasi miciuna cu care ati castigat alegerile , este aceeasi minciuna pe care o promovati de un an de zile.
- care sunt realizarile voastre pentru 1 an de guvernare .
Va spun eu : 0 ( ZERO ) adica nimic.
- unde sunt fondurile acelea multe pe care le primea primarul USL , daca castiga alegerile , pentru ca acum in Bugetul primarie la capitolul investitii , sunt doar banii care au ramas din timpul mandatului meu , adica suna de 170.000 lei.
- daca spui ca eu am furat 1 leu din primarie , spuneti numele si dovedeste-ti afirmatiile.
- daca spui ca eu sunt un mincinos , dovedeste o singura mincina pe care am spuso eu.
- nu va imbatati cu apa rece , trezitiva la realitate.
Nu sunt bani in primarie sa se plateasca colectarea gunoiului din sat de 5 luni , dar sunt 3.100 lei sa-i aruncam in aer pe artificii.
Daca esti un om de caracter , nu vorbii atat de urat de o femeie , adu-ti aminte cand mai faci asemenea afirmatii , ce a spus Napoleon.

11/07/13 21:13
roncoia

Vorbesti de caracter! Un jidan gras si transpirat ca tine nu stie ce inseamna acest cuvant, de unde si porecla de Portofel! In 4 ani de mandat ai dat dovada de o mare iscusinta in ceea ce priveste hotia si talharia! Nici natura nu a fost generoasa cu tine, domnule portofel Ai aceeasi masura in inaltime cat si pe latime! Cand dau de tine pe strada, mai bine sar decat sa te ocolesc! Toata lumea rade de tine, oare tu nu vezi asta? Nu ai stofa de primar!
Care minciuni? Ca in timpul pregatirilor pentru un botez au venit cei de la gaz si au luat contorul de pe caminul nou ca nu ai fost in-stare sa platesti facturile! Ca au ramas neplatite abonamentele la primarie in valoare de peste 8.000lei, fantana arteziana nici macar jumatate din cost nu ai achitat, cum a intrat noul primar au si inceput sa sune telefoanele in legatura cu datoriile restante din cauza ta, ai facut o gramada de bani de pe sarcii oameni la care le-ai bagat apa si nu le-ai dat chitanta, in campanie v-ati imbatat la chiosc si a-ti inceput sa va laudati, tu cu inca cineva de la asociatie cum ati cumparat pe firma ta bunuri in valoare de 200milioane vechi i-ar bunurile erau invizibile, cati bani ai bagat in gardurile din centru (nu platind muncitorii, ci banii pe materiale) si acuma mai ca se darama, si multe altele… puna si de pe hartia igienica si pur ai furat ma jidanule! Nu vezi ca te faci de ras! Sa nu mai vorbesc ca in timpul cat ai fost primar ti-ai platit cheltuielile la magazin din banii primariei, spune-le la oameni cate sute de milioane ai bagat in scena si pavaj? Caminul nou la cati bani s-au alocat, l-ai facut numai de mantuiala!
In ceea ce priveste colectarea gunoaielor, primarul a incercat sa reduca cheltuielile din bugetul primariei refuzand sa mai plateasca 3.400 lei catre firma care venea si colecta gunoiul de 2 ori pe luna! A redus cheltuielile de la 3400lei la 400lei mai tampitule, i-ar AI TAI AU sunat LA CEI DE LA MEDIU SA VINA IN CONTROL! Cu diferenta de bani de pe 5 luni socoteste cati bani a economisit in bugetul primariei! Numai un prost ca tine nu poate intelege! In legatura cu artificiile, tu cat crezi ca costa asa ceva? Suna la o firma autorizata si vezi ce-ti spune si de cate avize ai nevoie! Aceeasi firma care a facut focul de artificii la Sarmasu a fost si la Silivas! Intrebai cat a costat la Sarmasu si fa o comparatie, mai boule!
Auzi domnule ca nu s-a realizat nimic intr-un an de guvernare! Mai transpiratule, nu ti-e rusine? Ai adus o firma anonima in Silivas sa faca un proiect de 2 milioane si ceva de euro, firma care nu are bani sa le plateasca nici muncitorilor intrarea la un WC public! Au lalaito in timpul cat ai fost primar, nu lucrau nimic, mergeau dupa motorina cu 2 canistre, asta da firma! A-ti pus saracii muncitori sa stea in conditii inumane in silivas de treceau soarecii peste ei cand dormeau! Camarasan fata de tine este Fat-Frumos, a facut cat ai facut tu in 4 ani, slabanogule!
Vorbesti de investitii? Ai facut ce ai facut in silivas ca sa iti bagi si tu mana! Nu ai facut nimic calumea! Toate lucrarile care le-ai facut din banii bugetului local –topogan,scena,pavaj,tunurile de la monument,gard,fantana arteziana- au fost la suprapret! Mai la toate aceste investitii ai ramas dator! Dar banii din buget au disparut!? Esti prea prost sa conduci comuna, daca nu te-ai prins inca te trezesc eu la realitate! Cu toate acestea “Prostul si din groapa te priveste de sus”!

11/07/13 21:16
roncoia

Uitasem de ceva! ce a spus napoleon? ca toate femeile sunt c-rve mai putin...Pai merita sa respecti o c-rva? Eu respect femeile,MAMELE, SI NU C-RVELE!

13/07/13 01:59
sabau ioan

Se vede de la o posta ca nici tu nu ai caracter .
Inca nu ti s-au uscat muci la nas , si poreclesti si faci prost pe toata lumea.
De fapt , tu crezi ca esti foarte destept.
Iti repet inca o data : - cand am plecat eu din primarie , am lasat 500.000 lei (cinci miliarde lei vech). Chear daca stii foarte bine , ca tot ceea ce spui sunt doar minciuni , incerci sa convingi pe cineva , de ceva !
Nu ma intereseaza viata personala a nimanui.
Nu ma intereseaza ceea ce discutati voi in casa .
Nu ma intereseaza ce prieteni aveti sau cate datorii.
Nu v-am jignit niciodata persoana si nici onoarea voastra de om .
Cu toate acestea incercati sa aratati la oameni cat sunteti voi de buni si cat am fost eu de rau.
Degeaba , toata lumea vede si vorbeste , chear daca nu va spune in fata .
Referitor la cele ce ai afirmat mai sus :
- daca tu stii sigur ca eu am furat macar 1 leu din primarie , dute si denumta-ma , sau ai curajul sa stam fata in fata si sa spunem lucrurilor pe nume.
Stiu ca sunteti invidiosi pentru ceea ce am realizat eu in 4 ani .
Stricatile , ca poate de aceasta sunteti buni .
Ca si o noutate pe care probabil nu o stii : - presedintele comosiei de licitatie care a scos castigatoare aceasta firma " fantoma " cum o numesti tu , a fost domnul ex.viceprimar Camarasan Ioan.
Ca si o alta noutate pentru tine , oamenii care si-au platit gunoiul integral pentru anul 2013 , au nevoie ca gunoiul lor sa le fie ridicat asa cum li s-a promis , pentru ca de aceea au platit .
Nu stiu ce ai vrut sa spui cu MEDIUL , ai vrut tu sa spui ceva , dar nu te-ai stiut exprima . La varsta ta se accepta.
Iti mai repet inca o data : " nu va imbatati cu apa rece "
Terminati cu jignirile .
Aratati oamemnilor ca sunteti oameni de onoare , oameni civilizati , oameni cu bun simt ( chear si al umorului - se accepta).
Nu va fie frica de mine , fie-va frica de Dumnezeu , pentru ca in fata lui niciodata nu va fi tarziu ca fiecare sa platim pentru greselile pe care le-am facut , pentru minciunile pe care le spunem , dar si pentru nerusinarea cu care jigniti pe toata lumea .
Noi toti va cunoastem si ne cunoastem.
Nu va ascundeti in spatele "degetuuli " ca noi tot va vedem .

01/05/14 21:34
iul

vai de capul vostru cine vorbeste, cine minte mai mult locul 1 mincinosul si locul 2 turbela clasament facut de foarte multa vreme , mintit este putin spus de unde caracter la fat frumos a mancat 12 ani bani statului de pomana iar acuma este domnul primar(mincinosul)nu stie ca nu este pe viata.....

08/11/14 06:04

Rusine! nu credeam sa vad asemenea comentarii,invidia este cel mai mare pacat,din pacate radacinile mele pamantesti se trag chiar de aici,dar eu n-am avut norocul v-tru,sa cresc alaturi de fam.mea,viata e cruda pt.uni...voi reveni si cu alte com:)

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5