În direct cu primarul din Silivaşu de Câmpie

Ioan Cămărăşan: Suntem pe drumul european

Primarul comunei Silivaşu de Câmpie, Ioan Cămărăşan, este prezent în aceste zile la lucrările de asfaltare din localitatea Mireş.
Contactat telefonic, primarul ne-a informat: „Am început lucrările de asfaltare în comuna Silivaşu de Câmpie, finalizând mai multe străzi, cum sunt str. nr. 6, 7, iar la Mireş avem trei străzi – nr. 10 – cea mai importantă, de aproximativ 1 km, strada 12, de aproximativ 100 m şi strada 9, de aproximativ 800 m, lucrare care se finalizează astăzi. Avem de asfaltat strada 2 şi 3, după care facem o pauză pentru racordarea la şoseaua naţională şi drumurile laterale. Rămâne de asfaltat aproximativ 1 km, lucrare care momentan nu poate fi începută, deoarece acea stradă se face în urma unei note de NR. şi a unor NTC-uri în urma renunţării la unele străzi, cum sunt 4, 8 şi 11. Toate aceste lucrări se fac în baza unui proiect finanţat cu fonduri europene (Măsura 322), integrat care cuprinde: reţea de canalizare cu staţie de epurare proprie, extindere reţea de apă potabilă, reabilitarea Căminului Cultural, asfaltarea străzilor comunale şi centrul afer-school. Momentan se lucrează la asfaltare şi canalizare”.
Comuna Silivaşu de Câmpie îşi schimbă faţa, devenind cu adevărat europeană.

Comentarii

22/06/13 16:13
cetateanul

Ce primar esti ca nu sti ca Miresul nu este sat,de capul tau mincinos si om de nimic, din cauya ta este siliavsu in aceasta situatie cu lucrarile, esti ultimul om si cel mai......din silivasu, ai primit bani de la Turbela sa ii dai premiu lui Viorela, sau ai luat in prumut ca de fiecare data, sau ti-a dat Cujmetu sa celalalt cioban ei au ca Nuta lui Cujmetu munceste de la 5 dimineata si pana la 12 noaptea pentru asi recupera banii ce ti ia dat tie in campanie, ce bine ca gasesti in continuare fraieri, numai inghet de unde ai mai scos banii, de ce nu iai dat si la Nico lui Rodica, ea nu ti-a dat bani,sai ii dai premiu, ai dat premii doar cateilor tai.

23/06/13 18:02
lili

Mai fraiere Miresul este localitate, vai de capul nostru, mai sunt multi fraieri in bietul Silivas, renunti la starzi asa cum vrei tu cu..........pentru ai face asfalt lui Dibolaru, respecta proiectul si fi om, da dovada de om ,mincionosule, nu poate deveni Silivasul comuna europenana cu tine, pentru ca nu ai facut nimic, decat ai stopat lucrarile cu................impreuna, si faci niste prostii mai mari ca tine.

25/06/13 18:54
felicia

Vai de capul nostru comuna europeana, cu ciobani si mincinosi........intradevar si-a schimbat fata dar in rau, in dezastru si in ....................

06/07/13 17:16
neli

cum stau pocaitele cu dirijatul dar , merge treaba se vede dirijeaza bine ca si in tinerete.bravooooooo

08/07/13 21:51
erika

felicitari te-ai facut de bafta, ai picat examenul, lasa pe p.........sa conduca ca este bine...

09/07/13 20:23
paduraru V

in tinerete pocaitele dirijau masinile spre urmenis, in special cele de la gaz, spre usurica Carmen, care fara nici o ezitare, hopa sus! dada, in mandatul trecut ciobanii de nelu si danut l-au facut primar pe portofel, acuma nu's mai buni! vezi ce ti omul? era sa uit, asta nu-I minciuna...domnisoara Carmen, ai zis ca-l lasi pe burtos daca nu iese primar! asta ai zis-o la tine acasa, recunoaste! numai ca din pacate pentru tine, se aflau acolo si oamenii potriviti la locul potrivit! domnule sabau, asteptam finalizarea la cea mai importanta lucrare facuta pe timpul in care erai primar, cea de la Racovitanu!succes!!!

28/07/13 20:05
zica

acuma il dirijeaza pe minciunel saracul de el la fel fac si ciocarliile,ciobanasii etc. numai oameni................

01/01/14 17:28
ana

da ne-am distrat si ne-am simtit destul de bine la revelionul ,,ciobanilor,, dar trebuiau facute ore de dirigentie si de civilizatie inainte pentru ca ciobaneii,catelusi,pasarele etc.toti trebuiau civilizati, fiind tocmai la scoala dl.director nu a facut asta sa nu fie destituit din functia de director a jucat si joaca dupa muzica pusa,bravo lui se putea si mai bine. La multi ani sa fim sanatosi cu totii ca toate trec si altele vin.

14/01/14 14:50
ana

Bine spus...tu ai fi buna de dat ore si educat, caci am auzit ca pe al tau ti l-ai educat bine, l-ai trimis acasa si tu ai ramas si ti-ai facut de cap, sti tu.............................................................?T

20/01/14 18:20
iul

sunt curioasa cu cine a fost Tinuta la revelion cu sotul sau cu amantul,asa ca fapt divers............ saracu Nelutu............

30/06/14 12:10
Bibi

Cu Arsante :)))))

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5