Ioan Cordoș, candidatul PSD pentru Primăria Telciu!

Am oficializat candidatura mea pentru Primăria Telciu din partea PSD. Astfel, am primit sprijinul celei mai puternice echipe din Bistrița-Năsăud, echipa PSD, condusă de către președintele Consiliului Județean, domnul Emil Radu Moldovan și de către Ministrul Digitalizării, domnul Bogdan Ivan. Începând de azi mă voi implica trup și suflet pentru ca Telciu sa ajungă la o nouă etapă de dezvoltare și pentru a deveni un loc mai bun, a scris Ioan Cordoș, pe pagina de facebook.
"𝗥𝗮𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 𝗮𝗹 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝘁̦𝗮-𝗡𝗮̆𝘀𝗮̆𝘂𝗱 𝗮 𝗮𝗷𝘂𝗻𝘀 𝘀̦𝗶 𝗶̂𝗻 𝗳𝗿𝘂𝗺𝗼𝗮𝘀𝗮 𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮̆ #𝗧𝗲𝗹𝗰𝗶𝘂. Mulțumesc domnului Sever Mureșan, pentru colaborare și îi urez succes domnului Ioan Cordoș, care va candida pentru funcția de primar al comunei, din partea #PSD", a fost mesajul președintelui Radu Moldovan.
Primarii Nicolae Moldovan (Beclean), Paul Știr (Căianu Mic), vicepreședintele CJ-Camelia Tabără, consilieri județeni au străbătut comuna Telciu, pentru a vorbi cu oamenii, a le prezenta realizările Consiliului Județean și proiectele de viitor, dar și pentru a arăta susținerea pentru Ioan Cordoș.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5