Ioan Deneş : Aşteptăm căt mai repede legea salarizării unitare de la noul guvern

Senatorul PSD de Bistriţa-Năsăud, Ioan Deneş, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că aşteaptă ca noul guvern să trimită spre dezbatere, în Parlament, noua lege a salarizării unitare, înainte de legea bugetului.

"Aşteptăm cât mai repede actualul guvern să introducă în dezbatere în Parlament legea salarizării unitare, unde trebuie să aşezăm toate categoriile socio-profesionale la modul corect, să le discutăm, astfel încât toţi oamenii, toţi cetăţenii acestei ţări să beneficieze de această gândire, de această abordare a unei salarizări corecte şi unitare", a spus Deneş.

Senatorul PSD admite că "timpul este foarte întârziat" în privinţa acestei legi, dar spune că proiectul este deja finalizat şi trebuie doar însuşit de noul Executiv.

"Aştept în continuare, cu toate că timpul este foarte întârziat. (...) Trebuia până acum să fie deja în dezbatere în Parlament această lege a salarizării unitare. Dar mai avem speranţe, încă nu e totul pierdut. Legea e finalizată", a mai spus Deneş.

Potrivit parlamentarului bistriţean, pentru ca această lege să îşi producă efectele începând cu anul viitor, aceasta ar trebui votată înainte de legea bugetului pentru anul 2016, în caz contrar rămânând valabile majorările salariale deja adoptate, de 25% pentru cei din sectorul medical şi educaţie şi de 10% pentru restul bugetarilor.
AGERPRES

Comentarii

22/11/15 11:43
CETATEAN DE Bis...

Care lege stimate domn ? Pai n-a dat-o Guvernul Bock ?! Vreti alta... si mai si... ?!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5