Ioan Deneş: Doru Crişan trebuie să-şi continue proiectul la Prundu Bârgăului

         Vicepreşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, senatorul Ioan Deneş, consideră că justiţia trebuie să-şi facă treaba în dosarul de la Prundu Bârgăului, însă până la finalizarea cercetărilor şi o decizie definitivă şi irevocabilă a instanţei, Doru Crişan trebuie să-şi continue proiectele pe care le are în interesul cetăţeanului.

         „Legat de evenimentul care s-a întâmplat la Prundu Bârgăului, vreau să spun din capul locului că PSD, aşa cum a transmis şi de la nivel central în toate judeţele, nu se opune justiţiei. Justiţia trebuie să-şi facă datoria şi justiţia este cea care va emite un punct de vedere conform legii, însă vreau să vă spun foarte clar: ceea ce cetăţeanul nu agreează niciodată, cu atât mai mult cei din zona Ardealului, este legat de delaţiuni şi delatori. Dacă se va dovedi că acele delaţiuni făcute în dreptul primarului comunei Prundu Bârgăului, Doru Crişan, nu vor fi veridice şi nu vor avea suport, vreau să vă spun că acest lucru deja afectează imaginea publică a primarului, care este o persoană publică (...) Se va face o acţiune de răspundere civilă delictuală, dacă justiţia va da un verdict că niciuna din acele delaţiuni nu are fundament”, a precizat senatorul Deneş.

         Parlamentarul social-democrat a ţinut să menţioneze că cetăţenii din Prundu Bârgăului intuiesc de unde au pornit aceste lucruri, în fapt denunţuri, însă nu poate fi stabilită măsura adevărului până la o sentinţă definitivă.

         „Ardelenii, oamenii din Bârgău, ştiu la ora actuală ce s-a întâmplat, şi nu iubesc nici delaţiunile şi nici delatorii. Doru Crişan, din punctul meu de vedere, dacă sentinţa se va pronunţa, dacă procurării DNA nu se vor pronunţa, trebuie să-şi continue acele proiecte pe care le are în derulare în Prundu Bârgăului, pentru că sunt proiecte în interesul cetăţeanului, nu în interesul unui partid politic, nici al lui ca persoană. Asta-l sfătuiesc să facă şi cred că asta va şi face”, a menţionat senatorul Ioan Deneş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5