Personaje politice „de vârf” la hramul Mănăstirii Dobric

Ioan Mircea Paşcu, Daciana Sârbu şi Lavinia Şandru ne vor vizita judeţul

Hramul Mănăstirii Dobric, sărbătorit în fiecare an pe data de 21 mai, va aduce în judeţul nostru pe candidaţii PSD la europarlamentare, Ioan Mircea Paşcu şi Daciana Sârbu, alături de liderul PIN Lavinia Şandru.

Ioan Mircea Paşcu şi Daciana Sârbu sunt printre primii clasaţi pe lista candidaţilor PSD pentru alegerile europarlamentare. Ioan Mircea Paşcu ocupă un onorant loc 3, în timp ce Daciana Sârbu figurează pe locul 5.

În această perioadă, candidaţii PSD pentru Parlamentul European se află într-o febrilă campanie de informare pentru a explica electoratului ce înseamnă cetăţenia europeană, care sunt priorităţile României şi problemele ce se pot rezolva cu ajutorul Uniunii Europene.

Cât despre liderul PIN Lavinia Şandru, numele ei a figurat pe lista propunerilor organizaţiei PSD B-N pentru alegerile europarlamentare din 2009. Dosarul de candidatură al Lavinei Şandru a fost respins în urma unei evaluări făcute de o comisie PSD coordonată de secretarul general al PES, Philip Cordery, reprezentantul PES recomandând ca PSD să nu ia în calcul o asemenea candidatură.

Manifestările tradiţionale consacrate hramulului Mănăstirii „Adormirea Maicii Domnului” sunt organizate de Mitropoliile Cluj, Alba-Iulia, Mitropolia Crişanei si Maramureşului, Protopopiatul Năsăud şi Mănăstirea Dobric.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5