Lavinia Şandru, propunerea PSD B-N pentru alegerile europene

Ieri, Biroul Permanent Judeţean PSD a decis ca Lavina Şandru să candideze pentru PSD la europene. Urmează ca propunerea Organizaţiei Judeţene PSD să fie analizată şi la nivel central. Atributul stabilirii listei de candidaţi pentru alegerile europarlamentare este atributul conducerii centrale a unui partid politic.

„La nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud ne menţinem celelalte două propuneri pentru Parlamentul European, Ioan Mircea Paşcu şi Adriana Pană, dar suntem conştienţi şi de plusurile pe care le poate aduce PSD-ului la nivel judeţean. Cu cât lista este mai puternică, cu atât mai bine pentru partid. Nu am nicio reţinere vizavi de Lavinia Şandru şi, mai mult decât atât, la alegerile europarlamentare din 2007, Lavinia a luat în Bistriţa cel mai mare procent pe ţară, aproape 8%”, a declarat deputatul PSD Radu Moldovan.

Preşedintele PIN, Lavinia Şandru, se declară onorată de propunerea vicepreşedintelui PSD Radu Moldovan de a candida la europarlamentare pe lista PSD şi consideră că relaţia sa de colaborare cu liderii PSD justifică acest proiect.

„Îl apreciez pe Radu Moldovan. Este preşedintele PSD Bistriţa, organizaţia cu cele mai bune rezultate din Transilvania. Mă bucură propunerea pe care a făcut-o, mai ales că vine de la 50 de kilometri de locul în care m-am născut. Gestul lui Radu Moldovan mă onorează, dar nu am cum să-i răspund decât după ce mă consult cu colegii din conducerea naţională a PIN”, a declarat, pentru Mediafax, Lavinia Şandru.

Vestea că Lavina Şandru ar putea fi eurocandidat PSD l-a înfuriat pe Ion Iliescu care a ameninţat cu demisia din partid, dacă se va întâmpla acest lucru.

Întrebat cum cataloghează declaraţia lui Ion Iliescu, Radu Moldovan a răspuns: „Îmi doresc să nu fiu pus să aleg între Lavinia Şandru şi Ion Iliescu”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5