Ioan Monița, la al patrulea mandat: Voi fi în continuare un primar corect

Dragi romuleni!
Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o,pentru faptul că majoritatea covârșitoare ați fost alături de mine în clipele în care am avut cea mai mare nevoie de susținere, încurajări și încredere. Vă mulțumesc că apreciați munca de 12 ani pe care împreună cu dumneavoastră am depus-o pentru a transforma comuna noastră într-o comuna cu adevărat europeană . Vom continua munca, vom continua să dezvoltăm comuna Romuli şi dacă bunul Dumnezeu ne va dărui sănătate şi va binecuvânta lumea cu pace , tot ceea ce am promis în programul nostru , se va realiza în următorii 4 ani.
Vă promit că mă voi apleca mult mai atent la problemele oamenilor simpli în mijlocul cărora am găsit cea mai mare încredere ,respect și onestitate. Vă asigur că voi fi în continuare aşa după cum mi-ați cerut şi v-am promis, un primar corect dar mult mai preocupat de problemele celor multi.
Mulțumesc noii echipe din Consiliul Local cu care am plecat la drum, şi în mod special celor care au fost în ultimele săptămâni alături de mine şi le transmit că îi așteaptă o muncă nu ușoară dar plină de mulțumiri sufletești.
Cu respect deosebit, al dumneavoastră primar Ioan Monița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5