Primarul Vasile Vermeşan, la depunerea jurământului pentru primul mandat: Preiau o funcţie care mă obligă enorm

Primarul Vasile Vermeşan a depus Jurământul de credinţă pentru primul mandat în faţa noului Consiliu Local constituit. La ceremonia festivă, Instituţia Prefectului a fost reprezentată de juristul Ana Dorhoi.

          După ce au depus jurământul cei 11 aleşi locali, a venit rândul primarului Vasile Vermeşan, momentul fiind cu atât mai emoţionant cu cât acesta a obţinut un număr foarte mare de voturi, dar şi faptului că urmează celui mai iubit primar, cu 7 mandate, Vasile Găurean.

          „Azi am depus jurământul pentru investirea mea în funcţia de primar al comunei Galaţii Bistriţei. Este un moment deosebit pentru comunitatea noastră şi este un moment special atât pentru mine, cât şi pentru consilierii locali, mai ales pentru aceia care astăzi se află la primul mandat. Îi mulţumesc Bunului Dumnezeu pentru această minunată zi şi Îl rog să fie mereu prezent în viaţa noastră şi să ne ajute să luăm cele mai înţelepte decizii pentru binele comunităţii noastre!

          Preiau o funcţie care mă obligă enorm. Spun acest lucru având în vedere numărul foarte mare de voturi pe care le-am obţinut la alegerile locale din 27 septembrie. Vreau să le mulţumesc, atât eu, cât şi consilierii locali, cetăţenilor comunei Galaţii Bistriţei care ne-au acordat încrederea lor şi să-i asigurăm că acest jurământ va fi pus în practică şi vom face tot ceea ce stă în puterea noastră pentru binele locuitorilor acestei comune.

          Ştiu că pornesc la un drum plin de provocări, însă vă asigur că în nicio clipă nu voi renunţa la misiunea publică asumată şi voi lupta cu toată energia pe care o am ca toate proiectele comunei, fie că vorbim de investiţii, sănătate, educaţie, cultură sau asistenţă socială, să fie duse la final. Urmează o perioadă dificilă, în care trebuie luate decizii importante pentru comunitatea noastră, având în vedere problemele cauzate de pandemia de CoVid-19, probleme care trebuie gestionate cu maximă atenţie şi responsabilitate. Pentru aceasta am nevoie de sprijinul Consiliului Local şi de tot concursul colegilor din aparatul de specialitate al Primăriei Galaţii Bistriţei, oameni buni şi profesionişti, alături de care, cu ajutorul lui Dumnezeu, cu răbdare, sârguinţă şi înţelepciune vom reuşi să trecem peste toate provocările.

          Iubesc comunitatea în care m-am născut, am crescut şi trăiesc şi vreau să putem fi mândri de ea, să ne bucurăm de o viaţă mai bună şi mai frumoasă pentru noi şi copiii noştri. Principiile mele în administraţia locală sunt onestitatea, transparenţa, buna intenţie, implicarea şi comunicarea şi de aceea vreau să fiu un primar implicat şi dinamic. Le mulţumesc celor care m-au votat, dar şi celor care nu m-au votat, pentru că, indiferent de opţiunea lor, eu, Vasile Vermeşan, prin calitatea pe care am primit-o astăzi, sunt, şi trebuie să fiu, primarul tuturor, primarul Comunei Galaţii Bistriţei.

          Nu pot să închei aceste rânduri fără să îi mulţumesc domnului Vasile Găurean, cel mai longeviv primar din istoria comunei Galaţii Bistriţei şi unul dintre primarii cu cele mai multe mandate din România, cel care vreme de 28 de ani a condus destinele acestei comune, pentru suportul, sprijinul şi pentru tot ce m-a învăţat în ultimii ani. Îi mulţumesc, de asemenea, pentru tot ceea ce a realizat în comună de-a lungul celor 7 mandate de primar al comunei Galaţii Bistriţei, pentru toate eforturile depuse de către domnia sa pentru bunăstarea locuitorilor comunei, şi îi doresc multă, multă sănătate, viaţă îndelungată şi succes în tot ceea ce şi-a propus pentru viitor. Bunul Dumnezeu să aibă în pază comuna noastră şi pe locuitorii ei!

          Aşa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Vasile Vermeşan, întregii comunităţi, odată cu preluarea acestei demnităţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5