Ioan Oltean candidează şi pentru “o funcţie de rezervă”

Liderul filialei judeţene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Ioan Oltean, şi-adepus candidatura nu doar pentru funcţia de secretar general al formaţiunii, la Convenţia Naţională din 14-15 mai, unde este în competiţie cu Cezar Preda şi Sulfina Barbu.

Demnitarul bistriţean a optat şi pentru o funcţie de rezervă, cea pe care o deţine în prezent, de vicepreşedinte, asta pentru orice eventualitate.

Comisia pentru alegeri interne a validat lista candidaturilor la funcţiile din cadrul Biroului Permanent Naţional. Pentru şefia partidului avem tripleta Emil Boc, Vasile Blaga, Theodor Paleologu, în timp ce statutul de prim-vicepreşedinte este dorit de şapte democrat-Liberali - trei din tabăra Boc (Roberta Anastase, Gheorghe Flutur, Teodor Baconschi), trei din gruparea lui Blaga (Sorin Frunzăverde, Cristian Boureanu şi Constantin Ostaficiuc), plus candidatul la preşedinţie, Theodor Paleologu.

Pentru unul din cele 15 posturi de vicepreşedinte au intrat în cursă 39 de candidaţi, dintre care şi şase minştri - Elena Udrea, Anca Boagiu, Traian Igaş, Theodor Baconschi, Daniel Funeriu, Ion Ariton.

Pentru cele şase funcţii de secretar executive sunt înscrise alte 33 de nume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5