Ioan Oltean: "Gheorghe Bălăjan este fratele meu!"

Cu sala plină au fost primiți Ioan Oltean și Cristian Florian la Dumitra. Primarul comunei, Gheorghe Bălăjan, l-a primit cu brațele deschise pe Ioan Oltean, alături de care a realizat multe lucruri bune în comună, în ultimii ani. Deputatul Văii Someșului, Ioan Oltean, a vorbit cu căldură despre comuna Dumitra, despre locuitorii săi și despre primarul comunei, Gheorghe Bălăjan, care îi este ca un frate.

”La Dumitra eu nu am decât prieteni şi un frate, Gheorghe Bălăjan. Cât eu voi face politică, cât eu voi fi deputat sau cât eu voi fi pe pământul ăsta, Gheorghe Bălăjan va fi fratele meu. Dumnezeu să-l ocrotească şi să-l ţină alături de noi, alături de mine. Am fost la guvernare trei ani, am luat măsuri dure, dar am scos ţara din prăpastie. Acum România e codaşa Europei. Am venit aici din partea Alianței România Dreaptă, care are ca semn electoral inima. Nici nu putea fi un semn mai bun, inima e plină de dragoste, inima e plină de prietenie. Când acționezi din inimă, nu poți face decât lucruri bune, cu inima nu faci decât lucruri bune. Asta înseamnă că noi am făcut lucruri bune și vrem în continuare să facem lucruri bune", a spus Ioan Oltean.

"În șase luni, USL a distrus tot"

"Am fost la guvernare, trei ani am guvernat, în condiții foarte grele, dar am scos țara din criză, am scos țara din prăpastie și am făcut o țară stabilă, cu măsurile grele pe care le-am luat noi, cu măsuri foarte dure. Dar România a fost, pe 7 mai, o țară stabilă, o țară respectată în Europa, o țară care era pe drumul cel bun, o țară în care economia începea să funcționeze, o țară pe care o dădeau exemplu lideri politici ai altor țări din Uniunea Europeană. Așa am lăsat noi, în 7 mai, România, în mâna celor care astăzi guvernează. Și ce avem astăzi? Ne e mai bine acum decât ne-a fost în 7 mai? Nu cred! Mâncarea este mai scumpă, euro este mai scump decât leul, curentul este mai scump, gazele sunt mai scumpe, până și apa este mai scumpă. Șomaj cât poți duce, investiții deloc iar în Europa România este codașă acum. Asta au făcut, cei ce guvernează astăzi, în șase luni. Atât le-a trebuit, șase luni ca să dis trugă tot", le-a spus Ioan Oltean locuitorilor din Dumitra.

"Continuăm să facem lucruri bune împreună"

În ultimii ani, s-au făcut multe investiții în Dumitra, de la drumuri asfaltate, până la locuințe ANL și sală de sport. Și investițiile vor continua. Ioan Oltean le-a promis locuitorilor din Dumitra că, alături de primarul Gheorghe Bălăjan, va face în continuare lucruri bune. "Suntem oameni ai faptelor, pentru că în comuna Dumitra, în comuna Maieru, în comuna Budac, în comuna Rodna, în Parva și în Rebra și în alte comune, în acești patru ani s-au făcut cât nu s-au făcut în ultimii 20 de ani. Cât guvernul Boc și PDL au fost la guvernare, în județ au venit bani foarte mulți. Am fost zilele acestea prin Dumitra, sunt străzile asfaltate, blocuri ANL, sală de sport, foarte multe lucruri a făcut George în această perioadă. Vrem să continuăm să facem lucruri bune, nu numai la Dumitra, nu numai în Bistrița-Năsăud, peste tot în țara aceasta", a spus Ioan Oltean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5