Ioan Oltean: Susţin necondiţionat proiectul variantei ocolitoare a municipiului Bistriţa

Liderul PDL Bistriţa-Năsăud, deputatul Ioan Oltean, a anunţat că va susţine proiectul de realizare a unei variante ocolitoare a municipiului Bistriţa, pentru că autorităţile nu îşi pot permite pierderea unei investiţii estimate la peste 150 milioane euro.

“Subsemnatul, susţin necondiţionat centura. Eu cred că nu ne putem permite să pierdem o investiţie de 150-170 milioane de euro. Nu ne putem permite acest lucru. Până acum nu au fost piedici, au fost încercări de a găsi o soluţie mai bună decât cea care se conturase la un moment dat. Am încercat şi a treia alternativă. La momentul acesta nu poate fi găsită o altă variantă, decât aceea aşezată, într-un fel sau altul, de cei de la IPTANA, cei care sunt de specialitate. Mergem pe mâna specialiştilor. Vă asigur că încercăm să susţinem tot ceea ce este posibil pentru locuitorii municipiului şi ai acestui judeţ”, a declarat Ioan Oltean, în cadrul unei conferinţe de presă.

Liderul democrat-liberal nu a putut preciza momentul în care ar putea fi aprobată această investiţie şi în mandatul cui se va realiza. “Vom trăi şi vom vedea. Important este că beneficiarii unei asemenea lucrări sunt locuitorii municipiului Bistriţa şi toţi ceilalţi care vor trece pe un drum mai bun”, a adăugat Ioan Oltean.

În context, deputatul bistriţean a ţinut să sublinieze “la modul foarte serios”, “excelenta relaţie” pe care o are cu primarul Ovidiu Creţu. “Colaborăm, ori de câte ori Ovidiu Creţu m-a sunat şi m-a rugat pentru o chestiune, am spus OK, hai să facem”, a precizat secretarul general al PDL.

Comentarii

12/09/11 15:32
Cetateanul

IARASI BANTUIE MINTILE POLITICIENILOR IMPOSIBILITATEA GASIRII UNUI TRASEU CARE SA OCOLEASCA BISTRITA PESTE CARE SE SUPRAPUNE ASA ZISA PANICA DE PIERDERE A FONDURILOR EUROPENE ...... DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE, ESTE O SMINTEALA POLITICA DUBLATA DE O CRANCENA AVIDITATE PENTRU SATISFACEREA AFACERILOR PERSONALE SI DE GASCA !
CETATEANUL NU INTRA IN ACEASTA AFACERE....INTERESUL CETATEANULUI, CA OM AL CETATII NU EXISTA !....DOAR VOTUL LUI....CONTEAZA IN ....ALEGERI !
CINE ESTE DE VINA ? VOTUL CELOR CARE SI-L DAU PE O PUNGA DE ZAHAR SI A CELOR CARE NU MERG LA VOT !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5