Ioan Pop: Predau Primăria Leşu cu fruntea sus! Vezi proiectele aflate în derulare[

            Primar timp de două mandate la Leşu, Ioan Pop a ajuns la momentul în care predă proiectele noului primar ales, Sorin Avram. Acesta a transmis un mesaj către locuitorii comunei, în care precizează că pleacă cu fruntea sus, graţie realizărilor din ultimii opt ani.

          „Pregătesc să predau Primăria cu fruntea sus, aşa cum am venit acum 12 ani. Vreau să ştiţi că Primăria nu este datoare, în conturile Primăriei la data de 14 octombrie: la capitolul Funcţionare mai sunt 268.000 lei, la capitolul Dezvoltare mai sunt 875.000 lei.

          Vreau să trec în revistă şi proiectele pe care le las în urma mea. Aş începe cu DC4, care e în lucru, apoi drumul forestier Valea Măgurii – Tisa – Bondariu, la care se lucrează. Avem prin PNDL un proiect câştigat pentru străzile laterale, cu Mis Grup, cu posibilitate de prelungire de doi ani de zile din această toamnă. Este vorba despre Drumul Şcolii, Faţa de Jos, Uliţa lui Danilucă etc. Mai este Căminul Cultural în lucru, prin PNDL. La fel este în lucru şi aşteptăm un aviz de la ISU, construirea grădiniţei, lângă Şcoala Leşu Luncă. Va fi o clădire cu patru grupe. Trebuie doar dat ordinul de începere a lucrărilor. Mai am un proiect, drumul agricol Leşu – Poiana Ilvei. De asemenea, este şi proiectul de construire a unei capele în comuna Leşu, prin GAL, de 100.000 euro. Tot prin GAL avem şi proiectul de amfiteatru în aer liber, unde trebuie făcută licitaţia pentru lucrări.

          Avem un studiu de fezabilitate depus prin ADI Gaz, înfiinţare-distribuţie gaze naturale în comuna Leşu. E vorba de trei localităţi – Leşu, Ilva Mică şi Sângeorz Băi. Voi face un proces-verbal prin care le voi preda domnului Sorin Avram. Este şi Master Planul de Apă şi Canalizare. Este vorba de extinderea reţelei de apă cu 15 km şi canalizare 5,6 km. La Consiliul Judeţean se va face licitaţia”, a punctat Ioan Pop.

          Nu în ultimul rând, acesta a menţionat că a fost depus la CNI un proiect de construire a şase poduri în comuna Leşu şi asfaltarea a 14,5 km de drum. Valoarea investiţiei este de aproximativ 5 milioane euro.

          „Mulţumesc leşenilor, ies cu fruntea sus din Primărie. Îi urez viitorului primar sănătate şi să facă mai mult decât am făcut eu. Să auzim de bine”, a transmis Ioan Pop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5