Ioan Sbârciu şi Sabin Ilieşi, propunerile PD-L pentru Senat

Biroul Permanent Judeţean al Partidului Democrat Liberal a decis vineri seara să-i promoveze drept candidaţi ai formaţiunii, în colegiile de la Senat, pe prof. univ. dr. Ioan Sbârciu şi lector univ. Sabin Ilieşi.

Preşedinte al Universităţii de Artă şi Design Cluj-Napoca, Ioan Sbârciu va candida în Colegiul 1 de la Senat, unde îi va avea drept adversari pe Valer Bindea (PNL), Adriana Pană (PSD) şi Took Melinda (UDMR).

Prim-vicepreşedintele PD-L, Sabin Ilieşi, a reuşit să se impună în faţa primarului comunei Maieru, Vasile Borş, pentru Colegiul 2. Ilieşi va lupta pentru funcţia de senator alături de Valer Sâmihăian (PNL), Dănuţ Prunea (PSD) şi Kocsis Andras (UDMR).

Cei doi candidaţi ai democrat-liberalilor au în comun nu doar zona în care profesează, în speţă mediul universitar, ci şi Feldrul, localitate în care cei doi politicieni au copilărit.

Pentru Colegiul 2 de la Camera Deputaţilor, PD-l a decis să-l propună pe liderul democrat-liberal din Beclean, Călin Creţu. În schimb, nu mai este certă candidatura lui Horaţiu Catalano în Colegiul 4 de la Camera Deputaţilor, deputatul Ioan Oltean anunţând că o decizie finală va fi luată săptămâna viitoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5