Reacții la cald

Ioan Ţintean, deputat PNL: Am asistat la o mascaradă

Şedinţa de astăzi a Consiliului Judeţean (n.r. – joi, 2 februarie) o văd ca pe o experienţă tristă, un episod trist din viaţa mea.

Vă amintesc că din auzite am aflat cum se desfăşoară şedinţele de Consiliu Judeţean.

La invitaţia colegilor mei din USL am ţinut neapărat să particip la această şedinţă. Aveam speranţe că în urma semnalului tras de prefect, preşedintele CJ revine la atitudini mai bune, la o altă împărţire a banilor, mai echilibrată pentru comunele şi oraşele judeţului.

Credeam în sinea mea că domnul preşedinte de Consiliu Judeţean a înţeles ceva din semnalul tras de colegii domniei sale.

După ce am asistat la această mascaradă, îmi cer scuze că folosesc acest cuvânt. Nu pot să îi spun şedinţă de Consiliu Judeţean.

Vă spun că nu îl condamn pe conducătorul Venezuelei care este un blând dictator faţă de ceea ce se întâmplă în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Cred că este cel mai înalt nivel la care este dusă forma de dictatură în România.

Şi în acest context, vă spun de pe acum, că în luna iunie când vom prelua puterea locală vom începe cu o rectificare pe bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud.

Sper, ca primarii noştri cu ce au primit astăzi nişte sume atât de mici, care sigur nu sunt de ajuns, să reziste până în luna iunie.

În rest, nu este nimic de făcut, pentru că ţara este în derivă şi lucrurile sunt scăpate de sub control în totalitatea lor.

S-au făcut sesizări multe despre ceea ce se întâmplă în Consiliul Judeţean. Din păcate, Ioan Oltean una spune, alta face.

În Parlament, lasă să se înţeleagă că este un om care pricepe democraţia, că este un om care a trăit şi bune şi rele, iar când vine în teritoriu se comportă ca o hienă, ca un lup foarte flămând, şi care desigur, de teama că va pierde puterea şi îi fuge preşul de sub picioare, uitaţi la ce recurge.

Face tot ce este posibil ca să-şi asigure susţinerea propriilor primari şi dacă se poate, pe ici, pe acolo, susţinerea parţială a unor primari din Opoziţie.

Eu sper să nu se întâmple acest lucru şi am convingerea că se va încheia acest episod trist din viaţa judeţului în iunie”.

Comentarii

03/03/12 09:28
Un cititor

Domnule Tinteanu, de ce nu candidati "independent" pe functie de presedinte al Consiliului Judetean, sau de primar al Bistritei macar... pentru ca Dvs aveti cele mai mari sanse sa fiti ales... fiind un om cu studii superioare in domeniul economic si cu o experienta indelungata in administratie publica ?
Dvs sunteti tehnocratul si omul cel mai potrivit pentru aceste functii. Oricum, "combinatia" Dvs cu PC si PSD ... se va "sparge" foarte curand...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5