Ioan Ţintean ne-a oferit o Serenadă pentru suflet şi inimă

Un spectacol de o mare sensibilitate, cu trăiri, amintiri, cu sentimente şi emoţii provocate de linia melodică a repertoriului şi calitatea interpretării s-a derulat la Centrul Cultural „Dacia”, sala „Valeria Peter Predescu”, în organizarea lui Ioan Ţintean – vicepreşedintele CJ BN, omul care iubeşte şi apreciază muzica de valoare, având o deosebită sensibilitate pentru frumos şi artă, cel care a reuşit să ajungă la ediţia a VI-a a mult cunoscutului concert intitulat „Serenadă de toamnă târzie”.

          După un scurt expozeu susţinut de Ioan Ţintean şi a directorul CJC BN, prof. drd. Gavril Ţărmure, a urmat un sensibil şi captivant concert de serenade susţinut de valoroşi artişti profesionişti invitaţi ai organizatorului.

          Astfel, vestitul tenor bistriţean, Eugen Mihai Raita, care s-a implicat şi în organizarea frumosului eveniment, împreună cu Florin Ormenişan – tenor, Ioan Marian Ţigănilă la bas şi Cristian Mihai Lepădatu la pian, au încântat auditoriul prin piese celebre şi o interpretare impecabilă, culegând ropote de aplauze la scenă deschisă, serenada fiind la mare înălţime, interpretând piese din C. Porumbescu, G. Puccini, Verdi şi Schubert.

          Au onorat cu prezenţa preşedintrele CJ BN – Radu Moldovan, viceprimarul Bistriţei – Gelu Muthi, oameni politici, primari, membri ai ALDE, invitaţi.

          A fost o atmosferă caldă, de familie, pentru toţi bistriţenii iubitori de frumos, o delectare a sufletului şi a inimii, un regal de serenade.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]